Anasayfa /  Foto Galeri

Gönül Dağı dizisinin konusu nedir, oyuncaları kimlerdir?

TRT1 kanalında Cumartesi akşamları izlenen Gönül Dağı dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan yer alıyor, bu hafta hastaneye kaldırılan Cemile’nin durumu ciddidir. Öykülerinde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden alınarak çekilmiştir.Gönül Dağı'nın çekildiği yerler ile ilgili izleyiciler meraklanmaya başladı.Peki Gönül Dağı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

Gönül Dağı dizisinin konusu nedir, oyuncaları kimlerdir? - Sayfa 1

Gönül Dağı dizisinin konusu ve oyuncuları sosyal medyada oldukça ilgi görüyor.TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Gülsüm, Taner'le, Halime de Dilek'le sert bir konuşma yapar. Bunun üzerine Taner ve Dilek'in duyguları karışmaya başlar. Her hafta Cumartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak olan dizide Berk Atan Taner karakterine, Gülsim Ali İlhan ise Dilek karakterini canlandırıyor. Peki Gönül Dağı dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? 

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Gönül Dağı yeni bölümleriyle ekrana gelirken konusu ve oyuncuları gündeme gelmeye devam ediyor. Cumartesi akşamı 11.bölümüyle ekrana gelecek olan Gönül Dağı'nda yazar Mustafa Çiftçi'nin hikayelerinden alınarak senaryolaştırılmış, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hayatı anlatılıyor…

Gönül Dağı dizisinin konusu nedir, oyuncaları kimlerdir? - Sayfa 2

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Bozkırın ikliminde aşklar naif ve güzel, birlikte olmaları ise  zor ve neredeyse imkansızdır. Bundan en fazla payını alan ise Taner'dir. Çocukluk aşkı Dilek'in kasabadan ayrılışının üstünden yıllar geçmiş olsa da onu unutamamıştır. Bir gün ona kavuşabilmenin ümidiyle yaşayan Taner'in en büyük hayallerinden biri de yaptığı uçağı dünyaya tanıtmaktır.