Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gönül Dağı 73.Bölümde Neler Yaşanacak? | Gönül Dağı 73.Bölüm Önizleme

Gönül Dağı 73.Bölümdede neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gönül Dağı 73.Bölüm Önizleme yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 22 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gönül Dağı 73.Bölümde Neler Yaşanacak?

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2022 02:20

Gönül Dağı 73.Bölümde Neler Yaşanacak? | Gönül Dağı 73.Bölüm Önizleme

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı 73.Bölümde de ekranlara kitleyecek

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Zeki'nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel'in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir. Ancak Zeki'nin kardeşleri Ramazan'a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga nasıl son bulacaktır?

Ciritçi Abdullah, Divane'nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane'ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir?

Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili'deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar