Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gönül Dağı 6.Bölüm Fragmanı İzle | Gönül Dağı 5.Bölüm İzle

Gönül Dağı 6.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gönül Dağı 6.Bölüm Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 28 Kasım Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 22 Kasım 2020 04:24

Gönül Dağı 6.Bölüm Fragmanı İzle | Gönül Dağı 5.Bölüm İzle

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı 6.Bölümde de ekrana kitleyecek

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Dilek için ayrılık vakti gelmiştir. Taner, Dilek’i kasabada tutabilmek için tek başına Gönül Dağı’na doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuğun sonunda Dilek’i kasabada tutmayı başarabilecek midir?

Bu arada Veysel kasabada kalmıştır, ancak evine gitmek istememektedir. Bir süre kasabada gizlenip iş bulmaya çalışır. Tabii bu o kadar da kolay olmayacaktır. Bu arayışın sonunda babasıyla bir kez daha yüzleşecektir.

Ramazan’ın, Asuman’ın kalbini kazanmak için iş arama macerası ise devam etmektedir. Sonunda bir benzinlikte iş bulur. Her şey onun için çok güzel giderken, Asuman karşısına hiç beklenmedik bir zamanda çıkar. Ramazan için aşkıyla gururu arasında bir karar verme zamanı gelmiştir...

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar