Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gönül Dağı 65.Bölüm izle (Sezon Finali) | Gönül Dağı 65.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Gönül Dağı 65.Bölüm izle (Sezon Finali) Gönül Dağı 65.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gönül Dağı 65.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü 28 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gönül Dağı 65.Bölüm izle (Sezon Finali)

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2022 13:55

Gönül Dağı 65.Bölüm izle (Sezon Finali) | Gönül Dağı 65.Bölüm 2. Fragmanı izle (Sezon Finali)

Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gönül Dağı 65.Bölümde de sezon finali yaparak yeni sezona kadar ekranlara ara verecek

GÖNÜL DAĞI 65.BÖLÜM İZLE (SEZON FİNALİ)

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Asuman ve Ramazan’ın düğününün yaklaşmasıyla herkesi tatlı bir telaş sarar. Ramazan, en mutlu günü için hazırlıkları titizlikle sürdürürken, tüm kasabanın merakla beklediği bu düğünde neler yaşanacaktır? Kasabaya dönen Meryem, Rıfat ile konuşmak istemektedir. Meryem’in hiç beklemediği anda Rıfat’ın karşısına çıkması, Mihriban ile Rıfat’ı nasıl etkileyecektir? Öte yandan doğum yapmasına sayılı zaman kalan Dilek, bir yandan da çalışmaya devam etmektedir. Gönül Dağı’ndaki hareketlenmenin artması Dilek’in iş temposunun yoğunlaşmasına neden olurken, bu durum Dilek ve Taner’i nereye sürükleyecektir?

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar