Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Gomis, Galatasaray'dan ayrılış sebebini açıkladı

Galatasaray'da oynadığı dönemde 29 golle, gol kralı olan ve sarı-kırmızılıların şampiyonluğunda önemli bir rolü olan Bafetimbi Gomis, Fransa'dan SoFoot'a açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan ayrılık nedenine ve Al Hilal'i seçmesine dair konuştu. Gomis, ekonomik sebeplerden dolayı Al-Hilal'e transfer olduğunu söyledi.

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2021 18:41

Galatasaray'da oynadığı dönemde ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi olan Bafetimbi Gomis, ayrılık sürecini anlattı.

"GALATASARAY'DA HEDEFİME ULAŞTIM"
Sarı-kırmızılı forma altında 32 gol atan ve 6 asist yapan Fransız yıldız, neden ayrıldığıyla ilgili olarak Fransa'da yayın yapan Sofoot dergisine, "Galatasaray ekonomik sıkıntılarla karşı karşıyaydı. Galatasaray'da, gol rekoru ve şampiyonlukla hedefime ulaşmıştım. Premier Lig'de Swansea forması giyerken yaşanılan başarısızlıkların ardından Fransa dışında ilk kez kazandım" açıklamasını yaptı.

 "EKONOMİK UNSURLAR ÖNEMLİ HALE GELİYOR"
Al-Hilal'den teklif geldiğinde 33 yaşında olduğunu hatırlatan Gomis, "Belli bir yaşı geçtikten sonra ekonomik unsurlar önemli hale geliyor. O dönem teklif yapan Al-Hilal, birden fazla unsuru bir araya getirdi. Mali yönde bunların arasındaydı" diye konuştu.

"HAYVANLARIN KRALI OLMAK İSTEDİM"
Galatasaray'a da 6 milyon euro bonservis bedeli kazandırarak ayrılan Gomis, Sarı-kırmızılı günleriyle ilgili olarak, "Kariyerimin başında panterdim. Galatasaray'da oynadıktan sonra aslan oldum. Galatasaray, gerçek bir aslan istediği için beni transfer etmişti. Fransa'da bana panter diyorlardı ama ben hayvanların kralı olmak istedim" ifadelerini kullandı.

Etiketler Bafetimbi Gomis
Yorumlar