Anasayfa /  Foto Galeri

Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasında büyük kriz! Gökhan Özen suçlamalara yanıt verdi

Selen Sevigen, dört yıl önce boşandığı iki kızının babası Gökhan Özen'den korunmak için avukatı aracılığıyla Beykoz İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Sevigen, eski eşinin çocuklarıyla ilgilenmediğini ve nafakalarını ödemediğini iddia etti. Özen ise dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla eski eşinin suçlamalarına cevap verdi.

Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasında büyük kriz! Gökhan Özen suçlamalara yanıt verdi - Sayfa 1

Selen Sevigen, hem uzaklaştırma talebinde bulundu hem de baba ile çocuklar arasındaki ilişkinin yeniden düzenlenmesi için dava açtı.

Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasında büyük kriz! Gökhan Özen suçlamalara yanıt verdi - Sayfa 2

Özen’in sürekli olarak evine gelip çocuklarının önünde kendisine hakaret ettiğini öne süren Sevigen, dilekçesinde; "Kol kırılır yen içinde kırılır mantığıyla yaşananları sineye çektim. Ancak son olaylar, artık resmi yoldan tepki vermemi gerekli kıldı. Gökhan Özen, nafaka ve diğer yükümlülüklerini de yerine getirmemektedir" ifadelerine yer verdi.

Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasında büyük kriz! Gökhan Özen suçlamalara yanıt verdi - Sayfa 3

Popçu Gökhan Özen ise kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Gökhan Özen ile eski eşi Selen Sevigen arasında büyük kriz! Gökhan Özen suçlamalara yanıt verdi - Sayfa 4

Özen, "İçine çekilmeye çalışıldığım durumdan dolayı bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. Hakkımda suç duyurusunda bulunulmuş. Kızım köpek istedi buldum, aldım, iki kızım da çok mutluydular. Eski eşim eve geldi köpeği evden çıkarttırdı ki, bahçeli evde oturuyor, kızlarım ağlamaya başladı, O'da kızlarıma avaz avaz bağırdı, tüm konu ve benim uyarım bu nedenleydi" dedi.