Anasayfa /  Foto Galeri

Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisinin yüzünü böyle gizledi...

Selin Ciğerci’den boşandıktan sonra çeşitli açıklamalarla gündeme gelen futbolcu Gökhan Çıra'nın, yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. Gökhan Çıra, bir kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Çıra, sarıldığı kadının yüzünü emoji ile kapattı.

Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisinin yüzünü böyle gizledi... - Sayfa 1

25 yaşındaki futbolcu Gökhan Çıra, 9 Eylül'de Selin Ciğerci ile iki yıllık evliliğini sonlandırmıştı. Ciğerci'nin basketbolcu yeni sevgilisinin ardından Gökhan Çıra da kısa sürede gönlünü başkasına kaptırdığı iddia edildi.

Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisinin yüzünü böyle gizledi... - Sayfa 2

EMOJİYLE PAYLAŞTI
Yeni sevgilisi olduğu iddia edilen kişiyle birlikte çekilen bir pozunu Instagram'dan paylaşan Çıra, yüzünü koyduğu bir emojiyle gizledi. Çıra'nın aşk yaşadığı ismin kim olduğu merak edildi.

Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisinin yüzünü böyle gizledi... - Sayfa 3

37 yaşındaki sosyal medya fenomeninin, sürpriz boşanmadan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtığı ve sevgilisinin basketbolcu olduğu öne sürülmüştü.

Gökhan Çıra yeni bir aşka yelken açtı! Sevgilisinin yüzünü böyle gizledi... - Sayfa 4

"BASKETBOLCU, 28 YAŞINDA" 
Ciğerci, konuyla ilgili; "Bir basketbolcu konuştuğum var. Konuşuyorum, aşk yok. Sohbet, muhabbet. Ne olacağı belli değil. Arkadaşlarım 'Bir yere gidersen çekerler' diyorlar, ne yapayım eve mi çağırayım? 28 yaşında. Sohbet arkadaşım" demişti.