Anasayfa /  Teknoloji

GM 21'den sonra GM 22'nin çıkış tarihi belli oldu

Geçtiğimiz yıl sahip olduğu özellikler ile dikkat çeken GM 21 ailesini tanıtan General Mobile, özellikle uygun fiyatlı ürün isteyen kullanıcıları kendine çekmeyi başarmıştı. Buna ek olarak tam kablosuz kulaklık da satışa sunan şirket, bu sene akıllı saat pazarına da giriyor. General Mobile GM 22 ailesinin çıkış tarihi belli oldu! General Mobile, GM 22 ailesini ve GM Watch akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte çıkış tarihi...

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2022 21:58

Yerli akıllı telefon üreticilerinden General Mobile, ürün ailesini genişletemeye devam ediyor. Uzun süredir kullanıcıların karşısına fiyat performans odaklı ürünleriyle çıkan şirket, bu sene de geleneği bozmayarak GM serisinin yeni üyelerini tanıtmaya hazırlanıyor. Son olarak yeni nesil mobil deneyimi müşterilerine sunmaya hazırlanan General Mobile, GM 22 Ailesini ve GM Watch akıllı saatini tanıtacağı tarihi açıkladı. İşte şirketin yakında tanıtacağı ürünler…

Geçtiğimiz yıl sahip olduğu özellikler ile dikkat çeken GM 21 ailesini tanıtan General Mobile, özellikle uygun fiyatlı ürün isteyen kullanıcıları kendine çekmeyi başarmıştı. Buna ek olarak tam kablosuz kulaklık da satışa sunan şirket, bu sene akıllı saat pazarına da giriyor.

 Shiftdelete'nin haberine göre General Mobile’ın yeni nesil mobil ürünlerine sahip olmak isteyen kullanıcılar 1 Şubat 2022 tarihine kadar ön sipariş imkanından yararlanabilecek. Ne yazık ki ürünün teknik özellikleri ve fiyatı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak önceki modellerden yola çıkarak orta sınıf bir ürün geleceğini söylemek mümkün.

Sıra dışı mobil deneyim sunmaya hazırlanan General Mobile, 25 Ocak Salı günü saat 12:00’de, GM 22 Pro, GM 22 Plus, GM 22 ve GM Watch ürünlerini kullanıcıların beğenisine sunacak. Mobil dünyasında dikkatleri üzerine çekecek olan ürünler, 25 Ocak 2022 tarihinde ön siparişe açılacak.

 

 

 

 

Yorumlar