Anasayfa /  Teknoloji

Elon Musk, şimdi de sörf tahtası işine giriyor

Tesla, Lost Surfboards ve Matt "Mayhem" Biolos ile işbirliği yaparak sörf tahtası üreteceğini açıkladı. 1500 dolar fiyat etiketine sahip sörf tahtası, şirketin internet sitesi üzerinden satışa çıktı.

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2018 05:18

Tesla, Lost Surfboards ve Matt "Mayhem" Biolos ile birlikte sörf tahtası üretecek. İlk etapta sınırlı sayıda üretilecek sörf tahtaları, 1500 dolarlık fiyat etiketine sahip. Peki bu sörf tahtasını bu kadar özel kılan şey ne?

Tesla Surfboard'un yüzeyi, şirketin araçlarında kullanılan yüksek kalite karbon fiberle kaplı. Bunun dışında sörf tahtasının hem üst hem de alt kısmında şirketin logosu bulunuyor. Ayrıca, Tesla S, X ve 3 araçlarının içinde veya dışında rahatça taşınabilecek boyutta. Her sörf tahtası siparişe göre özel olacak ve sadece 200 adet üretilecek.





Sörf tahtasının stokları kısa süre önce tükenirken, teslimatın 2 ila 10 hafta içinde gerçekleştirileceği belirtildi. Sörf tahtasına sahip olmayı başaran bazı kullanıcılar ise bunu eBay üzerinden satışa çıkardı. eBay'de satılan Tesla markalı sörf tahtalarının fiyatları 2 ila 5 bin dolar arasında değişiyor.


Yorumlar