Anasayfa /  Foto Galeri

Gibi 3. sezon yeni bölümler yayınlandı! işte Gibi yeni bölümler...

EXXEN platformunda yayınlanan Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın başrol olduğu Gibi dizisinin sevenleri 3. sezon ilk bölümüyle 21 Ekim tarihinde buluşmuştu. Gibi dizisinin 2. bölümünün yayınlanacağı tarih takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki, Gibi yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Gibi 3. sezon 2. bölüm hangi gün yayınlanacak? İşte dizi hakkında tüm detaylar haberimizde...

Gibi 3. sezon yeni bölümler yayınlandı! işte Gibi yeni bölümler... - Sayfa 1

Gibi dizisinin yeni sezonu 21 Ekim 2022 tarihinde seyirci ile buluşmuştu. Diziyi yakından takip edenler Gibi dizisinin 2. bölümün ne zaman ve hangi gün çıkacığını merakla bekliyor. Peki, Gibi yeni bölümler ne zaman yayınlanacak? Gibi 3. sezon 2. bölüm hangi gün yayınlanacak? İşte dizi hakkında tüm detaylar haberimizde...

Gibi 3. sezon yeni bölümler yayınlandı! işte Gibi yeni bölümler... - Sayfa 2

Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın bulunduğu Gibi dizisi EXXEN platformunun en popüler içerikleri arasında yer alıyor.

Gibi 3. sezon yeni bölümler yayınlandı! işte Gibi yeni bölümler... - Sayfa 3

GİBİ KONUSU NE?

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler.

Gibi 3. sezon yeni bölümler yayınlandı! işte Gibi yeni bölümler... - Sayfa 4

GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin başrol oyuncuları arasında Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan yer alıyor. Yönetmenliği ilk iki sezon Ömer Sinir yaparken, yeni sezonda yönetmen koltuğuna Onur Uzun oturdu. Dizinin yaratıcılığını Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi yapıyor.