Anasayfa /  Politika

Gezici'nin anketi soğuk duş etkisi yaptı

İSTANBUL Şişli 31 Mart seçimlerinde sonuçları en çok merak edilen yerlerden biri. Gezici anketine göre Mustafa Sarıgül, CHP'yi kalesi olarak gördüğü ilçede bozguna uğratacak.

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2019 18:20

Seçime 11 gün kala Gezici Araştırma şirketi son anket sonuçlarını açıkladı. İstanbul'un en çok merak edilen ilçesi Şişli'de Mustafa Sarıgül yerel seçim yarışını açık ara önde götürüyor. İlçe genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili yapılan araştırmada, halkın yüzde 50,1’i DSP’den Mustafa Sarıgül’e oy vermek istediğini ifade etti.

CHP'nin oyu yüzde 32'ye indi

Araştırmaya katılan halkın önümüzdeki yerel seçimlerde Şişli Belediye Başkanlığı için hangi partiye oy vereceğine ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 50,1'i DSP'den Mustafa Sarıgül' e oy vermek istediğini ifade ederken yüzde 32,9'u CHP'den Muammer Keskin'e oy vermek istediğini belirtmektedir..

İşte Gezici anketin yayınladığı Şişli sonuçları:

Sarıgül daha iyi hizmet eder: Yüzde 51,3

Araştırmaya katılan halkın Şişli Belediye Başkanı adaylarından hangisinin daha iyi hizmet edeceğini düşünmesine ilişkin dağılım incelendiğinde yüzde 51,3'ü DSP'den Mustafa Sarıgül'ün daha iyi hizmet edeceğini ifade ederken yüzde 33,1'i CHP'den Muammer Keskin'in daha iyi hizmet vereceğini ifade etmektedir.

"Seçmenin algısını belirlemek"

Bu araştırma Gezici Araştırma Şirketi tarafından, Şişli İlçe genelinde sosyal, ekonomik, politik ve kültürel konular ile ilgili seçmenin algısını belirlemek üzere 16-19 Mart 2019 tarihlerinde yapılmıştır.


Etiketler mustaa sarıgül
Yorumlar