Anasayfa /  Yaşam

Eylül ayında denize girmek mi istiyorsunuz? İşte en güzel yerler...

Yaz tatili bitiyor diye üzülüyor olabilirsiniz. Hatta denize girmeye doyamamış da olabilirsiniz..İşte size Eylül ayında denize girebileceğiniz en güzel yerler...Seçim sizin...

Abone ol
Abone ol 08 Eylül 2017 12:32

Yaz tatili bitiyor diye üzülüyor olabilirsiniz. Hatta denize girmeye doyamamış da olabilirsiniz..İşte size Eylül ayında denize girebileceğiniz en güzel yerler...Seçim sizin...

Eylül’de Antalya’yı mutlaka bir düşünün!

Antalya’da yaz, Temmuz ve Ağustos aylarında 35 derece civarında geçiyor. Sıcaklıklar Eylül ayından itibaren düşüşe geçtiğinden, Antalya ve çevresinin de en güzel zamanı Eylül diyebiliriz. Sıcaktan ve nemden bunalmadan bir tatil geçirmek istiyorsanız, Eylül’de Antalya’yı mutlaka bir düşünün! Kemer, Belek, Side, Alanya gibi destinasyonlardaki otel fiyatları da o tarihlerde daha uygun olacaktır.

Muğla Eylül ayında başkadır...

Muğla’nın muhteşem koyları ve doğal güzellikleri Eylül ayında bir başkadır. Datça’dan Marmaris’e, Fethiye’den Ölüdeniz’e birçok turistik destinasyonu içinde barındıran Muğla bölgesinde herkes aradığı tatili bulabilir. Dalaman Havaalanı’ndan kiralayacağınız bir arabayla bütün bölgeyi gezebilir, en güzel plajları keşfedebilirsiniz!

Macera peşindeyseniz, Kabak Koyu veya Kelebekler Vadisi tam size göre!Kemer, Belek, Side, Alanya gibi destinasyonlardaki otel fiyatları da o tarihlerde daha uygun olacaktır.

 Mersin özellikle Eylül ayında çok güzeldir

Tatil için ilk akla gelen destinasyon olmasa da, Mersin özellikle Eylül ayında çok güzeldir. Akdeniz’in ılık sularında yüzmek ve civardaki yerleri keşfetmek için Mersin’I düşünebilirsiniz.

Susanoğlu’ndaki Yapraklı Koy’da turkuaz bir suda yüzmek, Kızkalesi plajında kaleyi seyrederek güneşlenmek Mersin’de yapılacak şeyler arasında. 

Eylül, Kıbrıs'ın en güzel zamanı

Yazın aşırı sıcak olan Kıbrıs’ın da en güzel zamanı Eylül ayıdır. Yaz tatilinizi uzatmak istiyorsanız, en iyi seçeneklerden biri Kıbrıs. İster Girne’de denize girin, ister muhteşem Karpaz Bölgesi’ndeki Altınkum Sahilleri’nde; deniz ve güneş sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Gazimağusa’ya yakın Glapsides plajı da Kıbrıslılar tarafından en çok tercih edilen noktalardan biri.




Yorumlar