Anasayfa /  Dünya

"Getir" Londra'da hizmet vermeye başladı

Türkiye'nin teknoloji girişimi Getir, İngiltere'nin başkenti Londra'da faaliyet göstermeye başladı. Getir'in Kurucusu Nazım Salur, sosyal paylaşım platformu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Getir'imiz Londra'da. Bu iki heceli Türkçe kelimeyi orada da sevdireceğiz" dedi.

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2021 00:53

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Türkiye çapında 10 ilde faaliyete gösteren çevrimiçi market ve yemek uygulaması Getir, artık dünyaya açılıyor.

"İKİ HECELİ TÜRKÇE KELİMEYİ ORADA DA SEVDİRECEĞİZ"
Evlere sipariş uygulaması Getir'in Kurucusu Nazım Salur, sosyal paylaşım platformu Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Getir'imiz Londra'da. Bu iki heceli Türkçe kelimeyi orada da sevdireceğiz. Getir'in bugünlere gelmesini sağlayan tüm kullanıcılarımıza ve çalışanlarımıza teşekkürler." ifadesini kullandı.

 ALDIĞI YATIRIMLARLA DEĞERİNİ 850 MİLYON DOLARA YÜKSELTMİŞTİ
Geçen yıl aldığı 38 milyon dolarlık yatırımın ardından Getir, ikinci yatırım turunda da 128 milyon dolar yatırım alarak değerini 850 milyon dolara yükseltmişti. Michael Moritz Crankstart Getir'e yaptığı yatırımı ikinci turda da devam ettirerek Brezilya merkezli Base Partners ile birlikte turun liderliğini üstlenmişti. Bunun yanı sıra Tiger Global, Goodwater Capital, Fiba ile Esas Holding de yeni yatırımcılar arasında yer almıştı.

Etiketler Londra Getir
Yorumlar