Anasayfa /  Spor /  Beşiktaş

Genk Beşiktaş UEFA maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş Genk deplasmanına konuk oluyor. I grubu mücadelesinde karşılaşma öncesi son durumlar futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Genk Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak ve karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2018 12:04

UEFA Avrupa Ligi 4. hafta mücadelesinde Beşiktaş Genk deplasmanına konuk oluyor. I grubu mücadelesinde karşılaşma öncesi son durumlar futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Peki, Genk Beşiktaş maçı ne zaman başlayacak ve karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?



Genk Beşiktaş maçını takip etmek isteyen futbolseverler mücadelenin yayın bilgilerini araştırmaya devam ediyor. Kupadaki 3 temsilcimizden biri olan Beşiktaş karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak gruptaki şansını artırmak istiyor. İşte oldukça kritik maç öncesi her iki takımda son durumlar ve karşılaşma ile ilgili detaylar…

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM NE?

Son 5 resmi karşılaşmasında aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzen Siyah-Beyazlı ekip Göztepe, Genk ve Başakşehir’e yenilmiş Konyaspor ile deplasmanda berabere kalmıştı. Son 5 karşılaşmadaki tek galibiyetini Çaykur Rize Spor karşısında alan Beşiktaş mücadeleden 4-1 galip ayrılmıştı.  

RACİNG GENK’TE SON DURUM NE?

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. haftaya girilirken grup liderliğini elinde bulunduran Genk mücadeleden galip gelerek gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilemek istiyor. Bir süredir formda takımlar arasında bulunan Genk son 15 karşılaşmasında sadece 1 kez mağlup oldu. Sarpsborg mağlubiyeti dışında yenilgisi bulunmayan Genk’te Jhon Lucumi uyluk sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak.

GENK BEŞİKTAŞ UEFA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

UEFA Avrupa Ligi’ndeki 3 temsilcimizden biri olan Beşiktaş, gruptaki dengeleri belirleyebilecek mücadelede 3 puan almak istiyor. 8 Kasım 2018 Perşembe günü oynanacak gruptaki 4. mücadele TSİ saat 20:55’te başlayacak. Karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ BELÇİKA’YA GİTTİ

Öğle saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan uçakla Belçika'ya hareket eden siyah-beyazlı kafilede, sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Adriano Correia, yer almadı. Sakatlığı süren Gökhan Töre'nin yanı sıra UEFA listesine dahil edilmeyen Atiba Hutchinson ile Güven Yalçın, kafilede bulunmuyor.

Ayrıca, kulüp yönetim kurulu üyeleri Ahmet Ürkmezgil, Ahmet Kavalcı ve Melih Aydoğdu da takımla Belçika'ya gitti.

Beşiktaş'ın 20 kişilik kadrosunda yer alan oyuncular şunlar:

Tolga Zengin, Loris Karius, Utku Yuvakuran, Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gary Medel, Necip Uysal, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Adem Ljajic, Dorukhan Toköz, Jeremain Lens, Ryan Babel, Ricardo Quaresma, Vagner Love, Cyle Larin, Mustafa Pektemek.


Yorumlar