Anasayfa /  Yaşam

THK Besni ilçesinde 6 bin adet kurban derisi topladı

Türk Hava Kurumu Besni Şubesi Kurban Bayramı süresince 4 bin 260 keçi, bin 700 koyun ve 105 sığır derisi olmak üzere toplam 6 bin 65 adet deri topladı.THK Besni Şube Başkanı Ali Deveci, Kurban Bayramındaki deri toplama faaliyetleri ile ilgili...

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2017 09:52

Türk Hava Kurumu Besni Şubesi Kurban Bayramı süresince 4 bin 260 keçi, bin 700 koyun ve 105 sığır derisi olmak üzere toplam 6 bin 65 adet deri topladı.

THK Besni Şube Başkanı Ali Deveci, Kurban Bayramındaki deri toplama faaliyetleri ile ilgili açıklamada bulundu. Ali Deveci, “Türk hava Kurumu Besni Şubesi olarak tüm yurt çapında ön sıralardayız. Elde edilen bu başarı şube başkanlığımızın planlı organizasyonu, yerel idareci ve yöneticilerimizin yardımları ve vatandaşlarımızın bize vermiş olduğu fitre - zekat ve kurban derilerinin gelirleri sayesinde olmuştur. Allah (C.C.) kurban kesen bütün Müslümanların kestikleri kurbanları inşallah kabul eder. Gölbaşı ve Tut ilçelerinde T.H.K. şubesi olmadığından Besni Şubesi olarak bu ilçelerimizin de iş ve işlemleri takip etmekteyiz" dedi.

Yorumlar