Anasayfa /  Yaşam

Şehitlerin isimleri cadde ve parkta yaşayacak

Suvarlı Belediye Meclisi, vatan uğruna canlarını veren şehitlerin isimlerini yaşatmak için park ve caddelere şehitlerin isimlerinin verilmesine karar verdi.Eylül ayı Meclis toplantısında 2017/15 nolu kararla Suvarlı Adalet mahallesinde bulunan...

Abone ol
Abone ol 21 Eylül 2017 09:40

Suvarlı Belediye Meclisi, vatan uğruna canlarını veren şehitlerin isimlerini yaşatmak için park ve caddelere şehitlerin isimlerinin verilmesine karar verdi.

Eylül ayı Meclis toplantısında 2017/15 nolu kararla Suvarlı Adalet mahallesinde bulunan bir caddeye Şehit Mehmet Yağmur ismi verilirken, diğer caddeye ise Şehit Ahmet Tunç ismi verildi. Ayrıca Cumhuriyet mahallesinde bulunan parka da Şehit Selçuk Dost Parkı adı verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Suvarlı Belediye Başkanı Mehmet Korkmaz, "Vatan için şehit düşmüş şehitlerimizin isimlerini ölümsüzleştirmek için beldemizde cadde ve parka isimlerini vererek ilelebet yaşatacağız ve unutmayacağız. Vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin isimlerini Eylül ayı Meclis toplantımızda meclis kararı ile cadde ve parka verdik. Artık onların isimleri beldemizde ölümsüzleşti" dedi.

Yorumlar