Anasayfa /  Yaşam

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Naim Süleymanoğlu’nun sağlık durumunu aktardı!

Milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun geçirdiği ameliyatın ardından Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Süleymanoğlu'nun sağlık durumunu açıkladı.

Abone ol
Abone ol 13 Kasım 2017 12:05

Geçtiğimiz günlerde Ataşehir'de özel bir hastanede tedavi gören milli halterci Naim Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı olarak artan ödem nedeniyle acil olarak beyin ameliyatına alınmıştı.



Milli halterci Naim Süleymanoğlu’nun ameliyatı yaklaşık 1 buçuk saat sürmüş ve milli halterci yoğun bakıma alınmıştı.



Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Milli haltercinin son durumu ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.



Sağlık Bakanı Ahmet Demircan yaptığı açıklamada, Naim Süleymanoğlu’nun durumuna ilişkin, “Hayati tehlikesi devam ediyor ama vital bulguları iyi” dedi.

 

BEYİNDE KANAMASINA BAĞLI ÖDEM NEDENİYLE AMELİYATA ALINDI



Siroza bağlı karaciğer yetmezliğinden dolayı 28 Eylül’den bu yana Ataşehir’de özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ve 6 Ekim’de de hastanenin Organ Nakli Merkezi Başkanı Prof. Dr. Yalçın Polat ile ekibinin gerçekleştirdiği ameliyatla karaciğer nakli olan, olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, beyindeki kanama ve buna bağlı artan ödem nedeniyle ameliyata alındı.



Nakil sonrası karaciğer fonksiyonları sağlıklı düzeye ulaşan ve nakil kaynaklı önemli bir problemi olmayan Süleymanoğlu, beyin kanamasına bağlı ödem nedeniyle bir ayı aşkın süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.



Ameliyat, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökhan Akdemir ve ekibi tarafından gerçekleştirildi.



Prof Dr. Yalçın Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada: 'Hayati tehlikesi devam ediyor, yoğun bakımda' dedi.



ERDOĞAN'DAN TELEFON



Cumhurbaşkanı Erdoğan durumu kritik olan Naim Süleymanoğlu'nun ailesine telefon etti. Cumhurbaşkanı, Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı.





Posta


Yorumlar