Anasayfa /  Yaşam

Mühendis evinde uyuşturucu üretip öğrencileri zehirlemiş

Denizli'de üniversite yakınındaki evinde kurduğu özel bir düzenekle uyuşturucu madde üretip öğrencilere sattığı ileri sürülen tekstil mühendisi, tutuklandı.

Abone ol
Abone ol 13 Haziran 2017 12:51

Denizli'de evinde dolabın içine kurduğu özel düzenekle uyuşturucu madde üretip üniversite öğrencilerine sattığı iddia edilen tekstil mühendisi, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışma kapsamında Pamukkale Üniversitesi yakınında ikamet eden bir mühendisin evinde oluşturduğu özel düzenekle uyuşturucu ürettiği ve üniversite öğrencilerine sattığı bilgisine ulaştı.

Tekstil mühendisi olduğu tespit edilen Muhsin A'nın (35) evine operasyon düzenleyen polis, narkotik dedektör köpeğin de katıldığı aramalarda, dolap içerisinde uyuşturucu madde üretmek için kurulu özel düzeneği buldu.

Özel düzenekle uyuşturucu maddeleri daha iyi yetiştirmek için mor ışık ve ortamı aydınlatmak amacıyla sarı ışık kullanıldığını tespit eden polis, ayrıca düzeneğin gizlendiği dolap içerisindeki nemi dengelemek için buhar makinesi, ortam sıcaklığını ayarlamak için derece ve ortamdaki havayı dengelemek için pervane kullanıldığını belirledi.

Aramada 525 gram esrar, 3 kök Hint keneviri bitkisi ve 2 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Yorumlar