Anasayfa /  Yaşam

Kavga ihbarına giden polise sürpriz

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kavga ihbarı üzerine asker eğlencesine giden polisler, asker adaylarının sürprizi ile karşılaştı.Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Ömür Sokak üzerinde canlı müzik eşliğinde eğlence düzenleyen Kızılçukur...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 12:43

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde kavga ihbarı üzerine asker eğlencesine giden polisler, asker adaylarının sürprizi ile karşılaştı.

Tavşanlı ilçesi Durak Mahallesi Ömür Sokak üzerinde canlı müzik eşliğinde eğlence düzenleyen Kızılçukur Köyü gençleri, 155 polis imdat hattını arayarak kavga var ihbarı yaptı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, asker adayları tarafından davul zurna eşliğinde çiçeklerle karşılandılar.

Askere gidecek 1997-4 tertip asker adayları tarafından ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları ve Türk bayraklarıyla karşılandı.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan polislere askere gidecek gençler çiçek ikram ederek konfeti gösterisinde bulundular.

Polis memuru Mustafa Özel de, askere gidecek gençlere “ Allah sağ salim vatani görevinizi yaparsınız ve davul zurnalarla sizi karşılamayı nasip etsin. Aileleri kutlarız böyle vatan evladı yetiştirdikleri için” diyerek teşekkür etti.

Kızılçukur Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Niyazi Turgut, “ Köyümüzden askere gidecek gençler için eğlence düzenledik. Burada polis arkadaşlara moral desteği ve sürpriz yapmak istedik. Kavga ihbarı yaptık ve geldiklerinde davul zurnalar ile karşıladık kendilerine çiçek takdim ettik” dedi.

Askere gidecek Kızılçukur Köyü gençleri daha sonra polisler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gençler ses sanatçısı Ali Saruhan ile yöreye ait oyunlar oynadılar. (Tİ - EFE)

Yorumlar