Anasayfa /  Yaşam

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle / FB BJK canlı izle Şİfresiz izle

Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izle haberimizden FB BJK maçını şifresiz canlı veren kanallar ile sitelerini bulabilirsiniz. Bu akşam saat 19:30'da başlayacak olan derbi beIN SPORTS 1'den canlı ve naklen yayınlanacak. Bu dev maç aynı zamanda bazı kanallardan ve internet sitelerinden de ekranlara gelecek. Fenerbahçe kendi evinde son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan iki takımdan biri olan Beşiktaş, tek puan kaybını ikinci haftada Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak yaşadı. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle ve FB BJK maçını canlı veren kanallar ile internet siteleri hakkında merak ettikleriniz.

Abone ol
Abone ol 23 Eylül 2017 19:11

Süper Lig'in 6. haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izle haberimizden FB BJK maçını şifresiz canlı veren kanallar ile sitelerini bulabilirsiniz. Bu akşam saat 19:30'da başlayacak olan derbi beIN SPORTS 1'den canlı ve naklen yayınlanacak. Bu dev maç aynı zamanda bazı kanallardan ve internet sitelerinden de ekranlara gelecek. Fenerbahçe kendi evinde son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligde henüz mağlubiyeti bulunmayan iki takımdan biri olan Beşiktaş, tek puan kaybını ikinci haftada Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak yaşadı. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle ve FB BJK maçını canlı veren kanallar ile internet siteleri hakkında merak ettikleriniz.







Süper Lig'de 6. haftanın en önemli karşılaşması büyük bir derbiye sahne oluyor. Sezonun kritik maçlarından birisinde Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Beşiktaş'ı ağırlıyor. Siz de haberimizden

Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı

izleyebilir, FB BJK maçını canlı veren kanallar ve internet sitelerini bulabilirsiniz. Zirveyi yakından ilgilendiren Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi tüm gelişmeleri ve detayları sizler için derledik. Bu akşam saat 19:30'da başlayacak olan maç

beIN SPORTS 1

'den canlı yayınlanacak. Bu dev maç aynı zamanda bazı kanallardan ve internet sitelerinden de ekranlara gelecek. Ülker Stadı'nda oynanacak müsabakada sahaya çıkacak Fenerbahçe ile Beşiktaş, tarihlerinde daha önce 343 kez karşılaştı. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle ve FB BJK maçını canlı veren kanallar ile internet siteleri hakkında merak ettikleriniz.

LİG'DE 123. RANDEVU

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Süper Lig'deki 123. randevularına hazırlanıyor. Bundan önceki 122 maçın 45'ini Fenerbahçe kazanırken, Beşiktaş 38 maçı galip tamamladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ligde oynadığı son iki maç berabere bitti. Bu fikstürde en son 1983/84 ve 1985/86 sezonları arasında arka arkaya üç maç berabere sonuçlanmıştı. Beşiktaş, Süper Lig'de Fenerbahçe ile oynadığı son sekiz maçın birini kazanabildi. Fenerbahçe, Süper Lig'de evinde Beşiktaş'a 13 maçtır yenilmiyor. Bu, iki takım arasında, iç sahada oynanan maçlardaki en uzun yenilmezlik serisi. Beşiktaş, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye üç maçtır gol atamıyor. Beşiktaş'ın Kadıköy'de rakibine dört maçlık gol atamama serisi bulunmuyor.



 

MAÇ BİLGİLERİ

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı 23 Eylül Cumartesi günü saat 19:30’da oynanacak ve naklen beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

Tarih: 23 Eylül

Saat: 19.30

Hakem: Ali Palabıyık

Stad: Ülker Stadyumu

MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe Beşiktaş maçı ile bu akşam derbi heyecanı Kadiköy'de yaşanacak. Spor severler karşılaşma başlamadan önce detayları merakla takip ederken, Fenerbahçe cephesinden şok bir sakatlık haberi geldi. Merak edilen konular arasında karşılaşmanın yayın saati ve mücadelenin yayınlanacağı kanalda futbol severler tarafından merak ediliyordu. Canlı yayın bilgileri açıklandı. Maç bugün beIN SPORTS'dan canlı ekranlara gelecek. Merak edilen bir diğer konu ise maçın ilk 11'leri oldu. İşte iki takımın akşam ki maçta mauhtemel 11'i...

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali - Ozan, Josef, Alper - Giuliano, Janssen, Valbuena

BEŞİKTAŞ: Fabri - Medel, Pepe, Tosic, Caner - Hutchinson, Oğuzhan - Quaresma, Talisca, Babel - Cenk Tosun

MAÇI CANLI VEREN KANALLAR VE SİTELER

beIN SPORTS 1, netspor12.com, A Sport, taraftarium24 HD, netspor, Justin TV, beIN Sports France 2 / HD beIN Sports MENA HD 8, taraftarium24hd.com, Justin TV, beIN SPORTS 2, A Sport beIN Sports France 2 / HD, 1TV (georgia) 5 SPORT SD / 5 SPORT HD AzTV (azerbaijan) beIN Sports España / HD beIN Sports MENA HD 1 beIN Sports MENA HD 11 beIN Sports MENA HD 17 BT Sport 2 / HD bTV Action / HD Canal France / HD Canal Poland / HD Canal Sport 2 Afrique Club RTL Cosmote Sport 2 HD Dolce Sport 1 / HD Dolce Sport 5 ERT 1

beIN Sports Fenerbahçe Beşiktaş maçı Canlı İzle / FB BJK derbi maçı izle. Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle. Ülkemizde şifreli izlenecek olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı internetten nasıl izlenir? Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı. Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta ve ne zaman canlı izlenecek? İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında merak edilenler.



beIN Sports Canlı İzle - Süper Lig 6. hafta maçları izle



Süper Lig'de 6. hafta maçlarıyla devam edilecek. Lig'de bu hafta Fenerbahçe Beşiktaş derbisi oynanacak. Merakla beklenen dev maçlar beIN Sports kanalından canlı izlenecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Süper Lig'de tüm oynanacak olan maçları aktif linki tıklayarak izleyebilirsiniz. beIN Sports kanalları aktif linki haberimizde. İşte başta Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ve diğer oynanacak tüm maçların bilgileri.







Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında birbirinden zorlu ve güzel maçlar oynanacak. beIN Sports kanalından şifreli olarak izlenecek olan Süper Lig maçları için aktif linki tıklamanız yeterli olacaktır. İşte bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi ve oynanacak olan diğer karşılaşmalar...



Süper Lig'in 6. haftası oynanacak olan tüm karşılaşmalar



Linkler maç başlayınca aktif olacaktır.




Trabzonspor Aytemiz Alanyaspor maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Atiker Konyaspor Akhisar Belediyespor maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Gençlerbirliği Medipol Başakşehir maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Fenerbahçe Beşiktaş maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Karabükspor Yeni Malatyaspor maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Sivasspor Göztepe maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Kasımpaşa Kayserispor maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Bursaspor Galatasaray maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



Antalyaspor Galatasaray maçı Canlı İzle - TIKLAYINIZ



 

Türkiye’nin en büyük dijital platformu olan Digiturk’ün satın alınması, beIN MEDIA GROUP’un Türkiye’deki faaliyetlerinin başlangıcı olup, dünya çapındaki hızlı yayılışının da devamıdır. 

DOHA, İSTANBUL, 26 Ağustos, 2016 – beIN MEDIA GROUP LLC (“beIN MEDIA”), bugün, Çukurova Grubu ile Providence Equity Partners tarafından kontrol edilen fonlara ait olan ve Digiturk markası altında faaliyet gösteren Türk dijital platform grubunun holding şirketi DP Acquisitions B.V.’yi satın alma sürecinin tamamlandığını duyurdu. 

beIN MEDIA GROUP, spor ve eğlence alanlarında faaliyet yürüten, farklılaşmış bir medya şirketi olarak sektöründe öne çıkıyor. Sahip olduğu beIN SPORTS, Kuzey Amerika, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Avrupa ve Asya’daki 36 ülkede bulunan 38 kanal üzerinden faaliyet gösteren lider ve yüksek kaliteli bir televizyon ağı. Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk ise yaklaşık 3,3 milyon abonesine 219 standart ve yüksek çözünürlüklü (HD) kanal ile spor ve eğlence içeriklerinden oluşan üstün kaliteli bir hizmet sağlıyor. Önde gelen bütün ulusal kanalların HD versiyonlarının yanı sıra abonelere şu içerikler de sunuluyor: 

• Spor: Digiturk Spor Toto Süper Ligi, La Liga Santander, Fransa Ligue 1, Fransa Coupe de La Ligue, Brezilya Serie A, Turkish Airlines Euroleague, Spor Toto Basketbol Ligi, ATP Masters 1000 Tennis ile birlikte geniş bir yelpazeye yayılan birinci sınıf spor içeriğine sahip. 

• Eğlence: Digiturk aynı zamanda Disney, Paramount, 20th Century Fox, Warner Brothers, Universal, HBO, MGM ve Lionsgate gibi dünyanın en önde gelen film stüdyolarından sinema filmleri ve diziler sunuyor. Ayrıca, Türkiye’deki izleyicilerin çeşitlilik arz eden nüfus yapısına hitap eden Discovery Channel, Nickelodeon, E! Entertainment, MTV, Animal Planet, National Geographic ve CNN gibi zengin bir yelpazeye yayılan kanalları da yayınlıyor.

beIN MEDIA GROUP’un Başkanı ve CEO’su Nasser Al-Khelaïfi satın alma işlemine ilişkin olarak aşağıdaki açıklamayı yaptı: 

“Grubumuzun tarihindeki en büyük anlaşma olan bu satın alma, küresel genişleme sürecimizde önemli bir kilometre taşı. Ayrıca bu satın alma, yüksek büyüme potansiyeli olan ve gelişmiş piyasalarda en yüksek kaliteli yayın deneyimi sağlamaya ilişkin kararlılığımızın da bir ifadesidir. Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi ile olan komşuluğu ve Avrupa ile Asya’daki bizim için önemli piyasalara olan yakınlığı da göz önüne alındığında, Türkiye pazarına girişimiz, beIN MEDIA GROUP açısından çok önemli bir adımdır. Digiturk, hızla büyüyen Türkiye piyasasında bizi lider konumuna getiriyor ve önümüzdeki yıllar için çok önemli iş fırsatlarını yakalama şansı sunuyor. Digiturk platformunu güçlendirmeyi ve Türkiye’nin dijital yayıncılık ve spor alanındaki heyecan verici dinamiklerini küresel deneyimimiz ile daha da geliştirmeyi amaçlıyoruz.”

beIN MEDIA GROUP Hakkında

Ocak 2014 tarihinde kurulmuş olan beIN MEDIA GROUP LLC, küresel spor ağı beIN SPORTS’un resmi sahibidir. beIN SPORTS halen Kuzey Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesi ve Asya’daki 36’ya yakın ülkede 38 kanal üzerinden faaliyet göstermektedir.

beIN MEDIA GROUP, seçkin beIN SPORTS ağının kurulmasının yanı sıra, dijital alanda olduğu gibi, üretim ve dağıtım faaliyetleri ile de sporun ötesinde eğlence sektörüne de yayılmaktadır. 

Kasım 2015’de Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinde, 20’si spor, 4’ü sinema ve 4’ü çocuk eğlence olmak üzere 28’i beIN’e ait kanalın yanı sıra sayları hızla artan grup dışı kanalları da içeren yeni bir platform tanıtıldı. beIN, Mart 2016’da MIRAMAX film stüdyolarını satın alarak, geniş sinema prodüksiyonu olanaklarına ve 700’ü aşkın film arşivine sahip oldu. 



Ülkemizde beIN Sports kanalları şifreli olarak izlenmektedir. Üye olmak için beIN Sports kanalı resmi sayfasını ziyaret ederek daha detaylı bilgiler alabilirsiniz.Yurt dışı kanallarından maçları izlemek isteyenler için bazı şifresiz kanallar listesini bir araya getirdik.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

haberler12.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

TRHABERLER

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey

Evet Fenerbahçe Beşiktaş maçı şifresiz izlenecek. Dev derbi ülkemizde beIN Sports kanalından şifreli izlenecek. Azerbaycan başta olmak üzere bir çok yabancı kanal Fenerbahçe Beşiktaş maçı şifresiz izlenecek. Peki Fenerbahçe Beşiktaş derbisi izlemek için şifresiz veren kanallar listesine bakmanız yeterli olacaktır. İşte Süper Lig'de merakla beklenen FB - BJK derbi maçı izle - Şifresiz Fenerbahçe Beşiktaş maçı CANLI İZLE



23 Eylül Cumartesi günü Fenerbahçe Beşiktaş derbisi futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Süper Lig'de 23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak Fenerbahçe Beşiktaş derbisi nefesleri kesecek. Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyen binlerce futbolsever internet başında arama yapacak. Sizler için hazırladığımız bu haberde Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri, Fenerbahçe Beşiktaş maçı internette şifresiz izlemek için veren kanal listesi ve Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri.

Süper Lig'de dev derbi Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Az tv canlı izle. Ülkemizde şifreli olarak ekrana gelecek olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı Azerbaycan kanalı Az tv'de canlı izlenecek. İnternet üzerinden yayın yapan Az tv izlemek isteyenler haberimizden frekans bilgilerine ulaşabilirsiniz. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi tüm merak edilenler haberimizde. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle ve Fenerbahçe Beşiktaş derbisi şifresiz canlı izle.



AZ TV CANLI İZLE





iDMAN TV NASIL İZLENİR?



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

trhaberler.com

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

trhaberler.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)





Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

trhaberler.com

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey







Süper Lig'de sonucu merakla beklenen Fenerbahçe Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Futbolseverlerin ekran karşısında nefesleri tutarak izleyeceği Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? Dev derbi olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı tüm gelişmeleri haberimizde. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında tüm bilgiler.

Süper Lig’in 6. haftasında cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

Süper Lig'de sonucu merakla beklenen Fenerbahçe Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Futbolseverlerin ekran karşısında nefesleri tutarak izleyeceği Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta canlı izlenecek? Dev derbi olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı tüm gelişmeleri haberimizde. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı hakkında tüm bilgiler.



Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe Beşiktaş oynanacak. 23 Eylül 2017 Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı nefesleri kesecek. Aykut Kocaman'ın öğrencileri Şenol Güneş'in öğrencilerine karşı gelecek. Skorun her iki takım için önemli olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı merak edilenler ise haberimizde.



Fenerbahçe Beşiktaş maçı 23 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 19.30'da başlayacak. Fenerbahçe Beşiktaş maçı tüm gelişmeleri trhaberler ana sayfasından ve spor sayfamızdan takip edebilirsiniz.



Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı olarak ülkemizde beIN Sports kanalından izlenecek. Şifreli olarak izlenecek olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı anlatım farkıyla ana sayfamızdan izleyebilirsiniz.İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri



Fenerbahçe Beşiktaş maçı stat: Ülker Stadyumu



Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat: 19.30



Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle: beIN Sports 1 canlı izle



Fenerbahçe Beşiktaş maçı tarih: 23 Eylül 2017



Fenerbahçe Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri



Fenerbahçe: Volkan, Isla, Hasan Ali, Skrtel, Neto, Souza, Ozan, Mehmet Ekici, Alper, Valbuena, Jannsen



Beşiktaş: Fabri, Necip, Medel, Pepe, Caner, Oğuzhan, Atiba,Talisca, Querasma, Babel, Cenk



Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesi tüm gelişmeleri bir araya getirdik. Fenerbahçe Beşiktaş maçı haberlere yansıyanlar ve istatistikler...

Süper Lig'in 6. haftasında 23 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadı'ndaki derbide karşılaşacak Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın bu sezon ligde yaptığı maçların ilk yarısı gol bakımından hareketli geçiyor.

Ligde geride kalan 5 haftada Fenerbahçe, ikişer galibiyet ve beraberlik alırken, 1 müsabakayı mağlubiyetle tamamladı. Haftayı 8. sırada tamamlayan sarı-lacivertli ekip, bu maçlarda rakip filelere 12 gol gönderirken, kalesindeki 9 gole engel olamadı.

Lider Galatasaray'ın ardından averajla 2. sırada yer alan Beşiktaş ise 4 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Siyah-beyazlı takım, rakip fileleri 9 kez havalandırırken, filelerinde 3 gol gördü.

Fenerbahçe, ilk yarıda gol yiyor

Lige istediği gibi başlayamayan Fenerbahçe, bu sezon ligde yaptığı 5 maçın ilk yarılarında yediği gollerle dikkati çekti.

Müsabakaların ilk ve ikinci yarılarında altışar gol atan sarı-lacivertli takım, ilk yarılarda 6 gol yedi. Fenerbahçe, ikinci yarılarda ise rakiplerinin 3 golüne engel olamadı.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın öğrencileri, mücadelelerin on beşer dakikalık bölümlerine bakıldığında ise en çok golü ilk ve ikinci yarının son 15 dakikalarında buldu. Fenerbahçe, 31-45 ve 76-90 dakika aralıklarında üçer kez gol sevinci yaşadı.

Sarı-lacivertliler en az golü ise ilk 15 dakika ile 46-60 dakika aralığında attı. Fenerbahçe, maçların bu bölümlerinde birer kez golle buluşabildi.

Fenerbahçe'nin en çok gol yediği dakikalar ise üçer golle ilk 15 ve 31-45 dakika aralıkları oldu. Sarı-lacivertli takım, 16-30 ve 61-75 dakika aralığında ise kalesini gole kapadı.

Beşiktaş, ilk yarıda atıyor

Teknik direktör Şenol Güneş'in öğrencileri, bu sezon lig maçlarında en çok golü ilk devrelerde attı.

Ligin geride kalan 5 haftasında 9 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, bu gollerin 5'ini ilk yarılarda buldu. Siyah-beyazlılar, ikinci yarılarda ise rakip fileleri 4 kez havalandırdı.

Yaptığı 5 maçta kalesinde 3 gol gören Beşiktaş, bunların 2'sini ilk yarılarda, 1'ini ise 2. yarılarda yedi.

Beşiktaş'ın 23. dakika şanssızlığı

Beşiktaş, bu sezon kalesinde gördüğü 3 golün 2'sini aynı dakikada yedi.

Ligin ilk 5 maçının 3'ünde kalesini gole kapatan siyah-beyazlı takım, kalan 2 mücadelede filelerine giden 3 gole engel olamadı.

Kasımpaşa'dan 2, Bursaspor'dan 1 gol yiyen Beşiktaş, 2 karşılaşmanın da 23. dakikalarında kalesinde gol gördü.

Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa maçının 23. dakikasında Markus Neumayr, Bursaspor mücadelesinin 23. dakikasında ise Dzon Delarge'nin attığı golleri engelleyemedi.



Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları



Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile 23 Eylül Cumartesi günü deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmana, sakatlığı süren Adriano Correia, katılmadı. Sahada kısa süreli yürüyüş yapan tecrübeli oyuncu, daha sonra salonda belirlenen programı uyguladı.

Beşiktaş, derbi mücadelesinin ikinci idmanında pas çalışması sonrası yarım sahada çift kale maç oynadı.

Antrenman sonrası Ricardo Quaresma ile Anderson Talisca, özel serbest vuruş çalışması gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

Cenk Tosun, Fenerbahçe karşısında ilk peşinde

Süper Lig kariyerine 2010-2011 sezonunda Gaziantepspor formasıyla başlayan Cenk Tosun, Beşiktaş dönemi dahil olmak üzere 8 sezonda ligde mücadele eden ekiplerden sadece Fenerbahçe'ye gol atma başarısı gösteremedi.

Siyah-beyazlı futbolcu, ligin yeni takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe hariç ligde bu sezon mücadele eden diğer 14 takıma gol atma başarısı gösterdi. Bu iki takım, Cenk Tosun'un Türkiye kariyerinde Süper Lig'de yer alamamıştı.

679 dakikalık hasret

Cenk Tosun, Gaziantepspor ve Beşiktaş takımlarında 8 sezonda Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında 11 kez forma giydi.

Bu 11 karşılaşmada 679 dakika süre alan siyah-beyazlı futbolcu, fileleri havalandırmayı başaramadı.

Galibiyet sevincini bir kez yaşayabildi

Siyah-beyazlı oyuncu, gol yollarında etkisiz kaldığı Fenerbahçe maçlarında galibiyet sevincini de bir kez yaşayabildi.

Gaziantepspor ve Beşiktaş, Cenk Tosun'un görev aldığı Fenerbahçe karşılaşmalarında galibiyet şansını az yakaladı. Cenk Tosun'un ilk takımı Gaziantepspor, bu oyuncunun forma giydiği 7 karşılaşmada sarı-lacivertli ekibe mağlup oldu.

Cenk, 4 sezondur formasını giydiği Beşiktaş'ta Fenerbahçe karşısında sadece bir kez galibiyet sevinci yaşadı. Siyah-beyazlı forma altında 2014-2015'te Fenerbahçe ile oynanan derbi maçlarında şans bulamayan Cenk, 2015-2016'da hem ilk derbi heyecanını yaşadı hem de tek galibiyet sevincine ulaştı. 


Yorumlar