Anasayfa /  Yaşam

Emniyet Müdürü Bayraktar: “Karaman’ı çok güzel bir Anadolu şehri olarak gördüm”

Son çıkan kararname ile Karaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fikret Bayraktar, şehirde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini makamında kabul etti.Ziyarete ise Karaman basını büyük ilgi gösterdi. Sohbet ortamında geçen tanışmada,...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 13:17

Son çıkan kararname ile Karaman Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Fikret Bayraktar, şehirde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerini makamında kabul etti.

Ziyarete ise Karaman basını büyük ilgi gösterdi. Sohbet ortamında geçen tanışmada, basın mensuplarına açıklamada bulunan Emniyet Müdürü Bayraktar, Karaman’ı çok güzel bir Anadolu şehri olarak gördüğünü söyledi.

Emniyet Müdürü Fikret bayraktar yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımız gördükleri her olumsuz şeyleri bizlere bildirsinler. Bunun için ihbar telefonlarımız ve ihbar hatlarımız var. Olumsuz olan her hareketin ihbarı bizim çalışmamızı kolaylaştıracak. Tüm Karaman halkından bize destek olmalarını bekliyoruz. Benim buraya tayinim çıktığında internetten Karaman’a baktım ve yaklaşık 30 yıllık bir il olduğunu öğrendim. Karaman çok güzel bir Anadolu şehri. Yeni göreve başladığım şu ana kadar fazla gezme imkanım olmadı. Ördüğüm kadarıyla fazla sorunu olmayan halkının çok cana yakın olduğunu gördüm. Çok enteresan bir şey oldu. Cumartesiyi Pazar’a bağlayan gece Karaman açıklandı. Cep telefonumu elime aldım ve birde ne görsem, Facebook’tan öyle arkadaşlık teklifleri gelmiş ki, adeta inanamadım. Alt yazılarını okuduğumda ise hepsinin Karaman’dan geldiğini gördüm ve buda benim çok hoşuma gitti. Halk bizimle tanışmak ve kaynaşmak istiyor. Buda çok güzel bir şey. İnşallah anlımızın akıyla bizde bu işi yaparız. Son iki emniyet müdürümüzü de yakında tanıyorum. O arkadaşlarımız bayrağı almış ve bir yere kadar getirmişler. İnşallah halkın desteğiyle o bayrağı bizde götürebildiğimiz yere kadar götüreceğiz. Anlımızın akıyla görevimize devam edeceğiz. Kapımız her zaman açıktır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar