Anasayfa /  Yaşam

Dündar’dan vefa ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami’de 25 yıl görev yapan emekli müezzin İsmail Arslan’ı evinde ziyaret etti. Hasta olan Arslan’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, emekli müezzine geçmiş olsun dileklerinde...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 10:59

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ulucami’de 25 yıl görev yapan emekli müezzin İsmail Arslan’ı evinde ziyaret etti. Hasta olan Arslan’ın sağlık durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, emekli müezzine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ulucami’de 25 yıl müezzinlik yaptıktan sonra emekli olan İsmail Arslan’ı Alipaşa Mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Başkan Dündar, “Toplum nazarında imamlarımıza emekli olsalar bile aynı gözle bakılır. Bu nedenle bizim başlarımızın tacıdır, unutulmazlar. Biz de unutmadık. İsmail hocamıza Allah’tan şifa diliyorum. İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur” dedi.

Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyan İsmail Arslan, Dündar’a teşekkür ederek, emekli olduktan sonra unutulmamanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti.

Yorumlar