Anasayfa /  Yaşam

Cübbeli verdi veriştirdi: Bunlar ilahiyatçı profesör, sakalı da yok

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü yeni yayımladığı sohbetinde bazı din adamlarına yüklendi.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2017 11:36

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Facebook sayfasından sohbet videoları paylaştı. Cübbeli Ahmet; Nurettin Yıldız, Mustafa İslamoğlu, Bayraktar Bayraklı, Abdülaziz Bayındır, Mehmet Okuyan gibi isimlere yüklendi.

“DAEŞ KAFASINDAN DAHA TEHLİKELİ”

Cübbeli Ahmet “İslamoğlu, Bayraklı, Bayındır, Okuyan Gibiler Kur’an’ı Yanlış Mânâlandırdıkları İçin Resûlullâh Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem’den Beddua Almışlardır!” notuyla paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“İslamoğlu oradan çıkıyor, alın yazısı yok, kader yok. Aziz Bayındır çıkıyor oradan Allah bilmez senin kiminle evleneceğini Allah'ın ilmi yok önceden. Mehmet Okuyan çıkıyor kadir azabı yok şu yok bu yok, Bayraktar çıkıyor, miraç yok falan... Bunlar ilahiyatçı profesör, sakalı da yok. Baktığın zaman modern, aklı başında ooo akademisyen falan. Halbuki bunlar DAEŞ kafasından daha tehlikeli, PKK'dan daha tehlikeli itikatlar millete aşlıyorlar. FETÖ'ye kim derdi ki böyle terörist başıdır, Apo'dan beterdir. Milleti öldürtecek... Kim derdi yani...

Her hocanın sohbeti dinlenmez, her alim geçinenin fetvasına bakılmaz, her hocayım diyenin kitabı okunmaz. Çoluk çocuğumuza sahip çıkalım. Ehli sünneti terk eden daha kendini toparlayamaz.

Mantıkla, akılla, felsefeyle hareket edenlerin en başı İbni Sina'dır. Bu adamlar dindar adamlar değil. Bu adamlar haram, helal bilmeyen adamlardır. Şimdi ilahiyatçı olsa ne olur, adam namaz kılmıyor. Cemaate hiç gelmiyor. Bu adamların görüşlerine nasıl itibar edilecek yahu.” Kaynak: Odatv


Yorumlar