Anasayfa /  Yaşam

Çorumlular yemekte buluştu

Ankara’da bulunan Hitit Dernekler Federasyonu, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanları ve yöneticileri Ankara’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.Ev sahipliğini Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in yaptığı...

Abone ol
Abone ol 24 Ağustos 2017 12:42

Ankara’da bulunan Hitit Dernekler Federasyonu, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanları ve yöneticileri Ankara’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ev sahipliğini Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in yaptığı programa Çorum Hitit Dernekler Federasyonu Başkanı Av. Cemal Emir, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemek öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; ’’Çorumumuzun Ankara’da bulunan iki büyük federasyonunun yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelmekten son derece mutluyum. Bugün sizlerin destekleri ile Çorum’un Çorumluların her ne şartta olursa olsun birliğinden ödün vermeyeceğini bir kez daha görüyoruz. Katılımlarınızdan dolayı siz değerli başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.’’ dedi.

Akşam yemeğinde Sungurlu, Çorum ve ülkemiz hakkında fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirten Federasyon Başkanları Av. Cemal Emir ve Hayri Çağır ise Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’e nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Federasyonlar olarak amacımız Ankara’da yaşayan hemşehrilerimizle bir araya gelerek özlemlerimizi, hasretlerimizi dindirmek ve ilimize ilçelerimize neler kazandırabiliriz bu konular hakkında istişarelerde bulunarak gerekli makamlara sıkıntılarımızı iletmektir. Sungurlu ve diğer ilçelerimiz adına neler yapılması gerekiyor ise federasyonlar olarak her türlü desteği vermeye hazırız.’’ ifadelerini kullandılar.

Yorumlar