Anasayfa /  Yaşam

Bişkek'e Adli Tıp Uzmanı gönderiliyor!

Hong Kong - Bişkek seferini yapan Boeing 747 tipi kargo uçağının, 16 Ocak'ta Bişkek yakınlarında düşmesi sonucu hayatını kaybeden Melih Aslan'ın, cenaze işlemleri tamamlanmadığı için yurda henüz getirilmemesi sebebiyle Bişkek'e Adli Tıp Uzmanı gönderileceği belirtildi

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2017 23:17

ACT Havayolları'nın geçtiğimiz hafta Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düşen Boeing B747 tipi uçağında hayatını kaybeden mürettebattan Yükleme Uzmanı (Load Master) Melih Aslan için Adli Tıp Uzmanı gönderiliyor. 



Kazada hayatını kaybeden E. Hv. Plt. Kur. Yb. Kaptan Pilot İbrahim Gürcan Dirancı, E. Hv. Plt. Tuğgeneral Pilot Kazım Öndül ve E. Hv. Uçbkm. Kd. Bçvş. Teknisyen İhsan Koca'nın cenazeleri Perşembe günü yurda getirilmişti.



Yükleme Uzmanı Melih Aslan'nın naaşı ise cenaze işlemleri tamamlanmadığı için henüz Türkiye'ye getirilmedi. Ancak yarın bir adli tıp uzmanı ve Aslan'ın ağabeyi naaşı teşhis etmek için Bikek'e uçacak. Kazada hayatını kaybedenlerden naaşı teşhis edilemeyen bir cenaze kaldı. Bu kişinin de Melih Aslan olduğu düşünülüyor. 

Kaynak: AirPort Haber


Yorumlar