Anasayfa /  Yaşam

Bedelli Askerlik şartları neler ve Bedelli Askerlik yaş sınırı (Son dakika) 20 Mart 2017

Bedelli Askerlik şartları neler ve Bedelli Askerlik yaş sınırı (Son dakika) 20 Mart 2017. Bedelli askerlik çıkacak mı? 2017 Bedelli Askerlik şartları ve yaş sınırı. Binlerce kişi 2017 yılında bedelli askerliğin çıkıp çıkmayacağını merak ediyor. Konuyla ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bir açıklama yaptı. Peki bedelli askerlik bu sene çıkacak mı?

Abone ol
Abone ol 20 Mart 2017 11:32

Bedelli Askerlik şartları neler ve Bedelli Askerlik yaş sınırı (Son dakika) 20 Mart 2017Bedelli askerlik çıkacak mı? 2017 Bedelli Askerlik şartları ve yaş sınırı. 

2017 yılında bedelli askerlik çıkacak mı? Bir buçuk milyon kişinin merakla beklediği bedelli askerlik ile ilgili gelişme var mı? Adalet Bakanı Bekir Bozdağ dün akşam katıldığı bir televizyon programında kendisine sorulan bedelli askerlik sorusuna cevap verdi.  İşte son dakika gelen haberler neticesinde bedelli askerlik gelişmeleri sizlerle...

BEDELLİ ASKERLİK ÇIKACAK MI?

Bekir Bozdağ dün akşam katıldığı bir televizyon programında bedelli askerlik ile ilgili sorulara açıklık getirdi. Bozdağ, ilerleyen süreçte genel af ve bedelli askerlikle ilgili bir gelişme olup olmayacağına yönelik sorulara karşılık, her iki konuda da bir çalışmanın söz konusu olmadığını açıkladı.

2017 Bedelli askerlik ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

PEKİ BEDELLİ ASKERLİK NE ZAMAN ÇIKAR?

Bedelli konusu son günlerde tekrar gündeme gelmiş durumda. Fakat Hükümet de aynı şekilde kararlı. Türkiye'nin başta DAEŞ ve PKK gibi unsurlar olmak üzere pek çok terör örgütü ile savaşı devam ediyor. Hükümet, Fırat Kalkanı Operasyonu devam ederken bir bedelli askerlik çalışmasının etik olmayacağının sıkça altını çiziyor.Bedelli Askerlik ile ilgili büyük bir kamuoyu da aynı şekilde oluşmuş durumda.

Bedelli Askerlik Platformları konu ile ilgili mağduriyetlerin hükümete aktarılması gerektiğine dikkat çekiyor.Son gelen duyumlara göre Bedelli Askerlik konusunda en azından konuşulması için Fırat Kalkanı Harekatı'nın bitmesi bekleniyor.

Fırat Kalkanı Harekatı'da bölgedeki terör unsurları temizlenmeden bitmeyecek. Bu nedenle en az bir sene daha Bedelli Askerlik haberi gelmeyecek gibi görünüyor.


Yorumlar