Anasayfa /  Foto Galeri

Bir estetik faciası daha! Gençlik aşısı yaptıran kadın tanınmaz hale geldi!

İzmirli 24 yaşındaki Seline Ferah Çalışkan, ‘gençlik aşısı’ adı altında uygulanan işlem sonrası tanınmaz hale geldi. Yüzünde ve boynunda yüzlerce nodül oluşan genç kadın, güzellik merkezine dava açmaya hazırlanıyor. Güzellik merkezinin sahibi hakkında suç duyurusunda bulunan Çalışkan, yaşadıklarından sonra öz güveninin kalmadığını söyledi.

Bir estetik faciası daha! Gençlik aşısı yaptıran kadın tanınmaz hale geldi! - Sayfa 1

Hollandalı anne ve Türk babanın kızı Seline Ferah Çalışkan, avukatı aracılığıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği dilekçede, daha önce de gittiği Konak ilçesindeki güzellik merkezinde, “cildinin nemlendirilmesi için” önerilen gençlik aşısı uygulamasını yaptırdığını belirtti.

Bir estetik faciası daha! Gençlik aşısı yaptıran kadın tanınmaz hale geldi! - Sayfa 2

Bunun için 5 bin lira ödediğini kaydeden genç kadın, uygulama sonrasında yüzünde ve boynunda şişlikler oluştuğunu, kaşıntı ve ağrı nedeniyle o geceyi hastanede geçirdiğini bildirdi.

Bir estetik faciası daha! Gençlik aşısı yaptıran kadın tanınmaz hale geldi! - Sayfa 3

Doktorların, yüzünde ve boynunda çok sayıda “subkutan nodül” oluştuğunu ve “şişliklerin kalıcı olabileceğini” söylediğini anlatan Çalışkan, “adli olgu bildirimi” için gittiği Çiğli Bölge Eğitim Hastanesince verilen raporu da dilekçesine ekledi.

Bir estetik faciası daha! Gençlik aşısı yaptıran kadın tanınmaz hale geldi! - Sayfa 4

“ÖZ GÜVENİM KALMADI”

Seline Ferah Çalışkan, AA muhabirine, uygulamanın hiçbir yan etkisinin olmadığının kendisine söylendiğini aktararak, “Yüzüme ve boynuma yaklaşık 200 iğne vurdular. İşlemin yapıldığı gün fenalaştım, aynı gece hastaneye kaldırıldım. Yüzüm, gözüm şişti. Alerjim ve astımım olduğunu bildiği halde bana bu işlemi uyguladı.” dedi.