Anasayfa /  Foto Galeri

'Gençliğim Eyvah ' Oyuncuları kadrosu

Gençliğim Eyvah dizisinin başrol oyuncuları Cengiz Bozkurt ve Levent Ülgen, Ekin Mert Daymaz, Burak Tozkoparan ve Elif Doğan oldu. Komedi türünde olacak Gençliğim Eyvah dizisi Atv ekranlarında haziran 2020 de izleyicisi karşısında olacak.

'Gençliğim Eyvah ' Oyuncuları kadrosu - Sayfa 1

Gençliğim Eyvah Dizisi Yapımcısı, Yönetmeni ve Senaristi: Senaryosunu Barış Başar ve Ünal Yeter’in yazdığı Gençliğim Eyvah  dizisinin yönetmeni Deniz Yılmaz olurken yapım şirketi de Süreç filmin sahibi Ali Gündoğdu oldu.


Gençliğim Eyvah Dizisi Konusu: Gençliğim Eyvah dizisinde komşu iki düşman kebapçısı olan Urfalı Bozoğlu ve Adanalı Asmalı aileleri  aşk, sır ve entrika dolu hikayesiyle ve kardeş olduklarını bilmeden aynı kıza aşık olan iki gencin hikayesi anlatılacak. 

'Gençliğim Eyvah ' Oyuncuları kadrosu - Sayfa 2

Gençliğim Eyvah Oyuncu Kadrosu


Cengiz Bozkurt – Kebapçı Arif


Türkiye’nin en sevilen komedyenlerinden olan Cengiz Bozkurt 2 sezondur Jet Sosyete kadroısunda yer almaktaydı. Jet Sosyete’nin final yapmasının ardından Gençliğim Eyvah dizisi ile anlaşan Cengiz Bozkurt 24 Aralık 1965 Nevşehir doğumludur ve 55 yaşının içindedir. Üstün bir komedi yeteneğine ve zekaya sahip olan Cengiz Bozkurt ODTÜ Fizik kazanarak zekasını ispat etmiş ama oldukça zor olan bölümü bırakıp tiyatroya merak salınca oldukça eleştirilmiş.

Hiç bir eleştiriye kulak asmayan Cengiz Bozkurt İngiltere’ye giderek tiyatro eğitimi almıştır. Cengiz Bozkurt’un televizyonda tanınması oldukça geç olsa da Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği Erdal Bakkal karakteri ile Türkiye’nin çok tanınan isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Moda tasarımcısı olarak tanınan Hatice Kavak ile 12 yıllık mutlu bir evliliği olan Cengiz Bozkurt’un üç çocuk babasıdır.

'Gençliğim Eyvah ' Oyuncuları kadrosu - Sayfa 3

Levent Ülgen – Kebapçı Zekeriya


Son olarak Kuzgun dizi ile izleyicisi buluşan Levent Ülgen Çiçek Taksi Durağı dizisinde hayat verdiği Fırıldak Sinan karakteri ile tanınmıştır. Son olarak 2018 de Kocaman Ailem dizisinde başrol olarak yer alan Levent Ülgen Türkiye’nin sevilen komedi oyuncularından biridir.

1962 Konya doğumlu olan Levent Ülgen 58 yaşının içindedir. Gençliğim Eyvah dizisinden partneri Cengiz Bozkurt gibi ODTÜ Fizik kazanan daha sonra okulu bırakarak da tiyatroya merak salan Levent Ülgen oldukça zeki bir oyuncudur.

Zekasını ve yeteneğini  insanlara eğlendirmek için kullanmayı tercih eden Levent Ülgen daha sonra Hacettepe Üniversitesinde Tiyatro eğitimi almaya devam etmiştir. İlk olarak devlet tiyatrolarında göreve başlayan Levent Ülgen Kiralık Aşk dizisinde hayat verdiği Necmi karakteri ile Kiralık Aşk severlerin gönlünü kazanmıştı.

'Gençliğim Eyvah ' Oyuncuları kadrosu - Sayfa 4

Burak Tozkoparan – Zola
1992 yılında İstanbul da dünyaya gelen Burak Tozkoparan 28 yaşındadır. İlk olarak Vodafone Liseler Arası Müzik Yarışmasında baterist olarak yer almıştır. Burak Tozkoparan üniversite eğitimini Okan Üniversitesinde Sinema ve Televizyon bölümünde almıştır.

Üniversite eğitiminden sonra müziği bırakıp oyunculuk için Paramparça dizisi ile anlaşan Burak Tozkoparan Paramparça dizisi ile ünlü olmayı başarmıştır. 2016 da Hesapta Aşk filminde yer alan Burak Tozkoparan son olarak 2017 de Kırgın Çiçekler dizisinde yer almıştır.

2019 da ise Burak Tozkoparan dizi de yer almasa da Sesinde Aşk Var filminde yer almıştır.