Anasayfa /  Spor

Gençlerbirliği - Göztepe / CANLI

Süper Lig'de Gençlerbirliği, Eryaman Stadı'nda Göztepe'yi ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1'lik skorla kazandı. Gençlerbirliği'nin gollerini 29 ve 67. dakikalarda Stancu, 35. dakikada Sio kaydetti. Göztepe'nin tek golü ise 34. dakikada Wallace Reis'ten geldi.

Abone ol
Abone ol 14 Aralık 2019 16:50

Bu sonuçla birlikte Gençlerbirliği 4. galibiyetini alarak puanını 17'ye yükseltti. Göztepe ise 20 puanda kaldı.

Gençlerbirliği 3 - 1 Göztepe

86'
Kırmızı siyahlılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Giovanni Sio oyundan alınırken yerine Sefa Yılmaz oyuna dahil oluyor.

84'
Gençlerbirliği gole çok yaklaşıyor. Giovanni Sio'nun havadan pası ile penaltı noktasının sağ tarafında Nadir Çiftçi topla buluşuyor. Nadir'in vuruşunda kaleci Beto bir kez daha gole izin vermiyor.

83'
Konuk ekip gole çok yaklaşıyor. Sol kanattan gelişen atakta Berkan Emir ortasını altıpas çizgisinin gerisinde doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

82'
Marcio Mossoro'nun ara pası ile sol kanatta topla buluşan Berkan Emir son çizgiye inmeden ortasını ön direğe doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılamayı başarıyor.

79'
Kırmızı siyahlılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mats Seuntjens oyundan alınırken yerine Nadir Çiftçi oyuna dahil oluyor.

78'
Sarı kırmızılılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Halil Akbunar oyundan alınırken yerine Eren Derdiyok oyuna dahil oluyor.

78'
Göztepe'de Berkan Emir rakibi Giovanni Sio'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor ve önümüzdeki maç için cezalı durumuna düşüyor.

77'
Ev sahibi ekip mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamıyor. Sağ kanattan ceza sahasına giren Giovanni Sio son çizgiye inerek pasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Mats Seuntjens gelişine yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Beto gole izin vermiyor.

75'
Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Berkan Emir ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Cristian Titi yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

70'
Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Serdar Gürler ortasını altıpas sol çaprazına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Cristian Titi kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

67'
GOOOLL!! Gençlerbirliği, Bogdan Stancu ile farkı ikiye çıkartıyor! Göztepe savunmasında Lamine Gassama kafa ile pasını kalecisine doğru indirmek istiyor ancak araya giren Bogdan Stancu rövaşata vuruşu ile meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

65'
Ev sahibi ekibin teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu itirazlarının şiddetini artırınca sarı kart ile cezalandırılıyor.

64'
Gençlerbirliği'nde Mats Seuntjens rakibi Cristian Titi'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

62'
Kırmızı siyahlılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Daniel Candeias oyundan alınırken yerine Berat Özdemir oyuna dahil oluyor.

59'
Topla birlikte ceza yayı sağ tarafına sokulan Giovanni Sio uzak mesafeden çok sert vuruyor ancak meşin yuvarlak sol kale direğinin üzerinden farklı şekilde dışarı gidiyor.

58'
Sağ kanattan gelişen atakta rakibini geçen Serdar Gürler ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden pasını penaltı noktasına doğru çıkartıyor ancak savunma son anda araya girerek tehlikeyi uzaklaştırıyor.

55'
Sarı kırmızılılarda ilk oyuncu değişiklikleri gerçekleşiyor. Celso Borges ve Cameron Jerome oyundan alınırken yerlerine Marcio Mossoro ve Deniz Kadah oyuna dahil oluyor.

54'
Gençlerbirliği'nde Bogdan Stancu rakibi Lamine Gassama'ya yaptığı müdahale sonrasında sarı kart görüyor.

51'
Konuk ekip kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.

46'Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Göztepe'nin vuruşu ile başlıyor.

45'Hakem Cüneyt Çakır'ın düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.
45'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.

42'İlk yarıda son dakikalara girilirken karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.
39'Göztepe'de Andre Castro kısa süreli sakatlık geçiriyor

36'GOOOLL!! Gençlerbirliği, Giovanni Sio ile tekrar öne geçiyor!
34'GOOOLL!! Göztepe, Wallace Reis ile beraberliği yakalıyor! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Serdar Gürler ortasını uzak direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Wallace Reis kafa vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
29'GOOOLL!! Gençlerbirliği, Bogdan Stancu ile öne geçiyor! Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mats Seuntjens ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Kaleci Beto'yu aşan topa Bogdan Stancu kafa vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

28'Ceza yayının biraz gerisinde topu önünde bulan Stephane Sessegnon gelişine sert vuruyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
27'Cristian Titi'nin havadan uzun pası ile sol çaprazda Cameron Jerome topla buluşuyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.
24'Göztepe gole çok yaklaşıyor. Savunmadan gönderilen uzun topu ceza yayı içerisinde göğsü ile önüne alan Serdar Gürler ceza sahasına girerek penaltı noktasının sağ tarafından yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

20'Halil Akbunar sağ kanattan gelişen atakta ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak bu noktada takım arkadaşı bulunmuyor.
17'Konuk ekip kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

14'Sağ kanattan gelişen atakta Andre Castro ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa savunma ile birlikte yükselen Cameron Jerome kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
13'Ceza sahası dışı sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Serdar Gürler ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Kaleci Abdoulaye Diallo'nun yumrukları ile uzaklaştırdığı top ceza yayı gerisinde Halil Akbunar'ın önüne düşüyor. Tecrübeli oyuncu gelişine vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
10'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
6'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mats Seuntjens ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Beto çıkıyor ve bu topu tek yumruğu ile uzaklaştırmayı başarıyor.
4'Sağ kanattan gelişen atakta Daniel Candeias ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak kaleci Beto rakibinden önce çıkarak topu uzaklaştırmayı başarıyor 

1'Müsaba ev sahibi Gençlerbirliği'nin vuruşu ile başlıyor.

Konuk Göztepe’de kart cezalıları Alpaslan ve Soner forma giyemeyecek. Tedavisi süren orta saha Poko da Gençlerbirliği’ne karşı görev alamayacak. Ankaragücü maçında sakatlanan kaleci Beto ve sol kanat Halil’in ise durumları maç saatinde netlik kazanacak.

KARŞILAŞMANIN 11'LERİ

Gençlerbirliği: Diallo, H. İbrahim, Toure, Bjarsmyr, Fabricio, Yasin, Mats, Sessegnon, Candeias, Stancu, Sio.

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Wallace, Berkan, Borges, Castro, Napoleoni, Halil, Serdar, Jerome.

Son 3 deplasman maçında Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor ve Ankaragücü’nü yenerek 9 puan toplayan sarı-kırmızılılarda teknik direktör İlhan Palut, serinin süreceğini söyledi. Devre arasına kadar maksimum puan toplamak istediklerini belirten genç teknik adam, "Ligde kolay maç yok. Biz yine en iyi mücadelemizi ortaya koyacağız. Önemli eksiklerimiz var ancak kime forma verirsek layıkıyla görevini yerine getirecektir. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puanı alıp dönmek. Bunu yapacak kaliteye ve güce sahibiz" ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig’de geçen hafta MKE Ankaragücü’nü deplasmanda 3-1 mağlup edip yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Göztepe, yarın yine Eryaman Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak müsabakada Cüneyt Çakır görev alacak. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Göztepe'yi konuk ettiği son iki Süper Lig maçını kazanan Gençlerbirliği, lig tarihinde rakibini iç sahada üst üste üç kez mağlup edemedi. Gençlerbirliği ile oynadığı son dört Süper Lig maçının ikisini kaybeden Göztepe, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 15 karşılaşmada almıştı.

Hamza Hamzaoğlu göreve geldikten sonra evinde oynadığı iki maçta dört puan toplayan Gençlerbirliği, sezonun ilk beş iç saha karşılaşmasında iki puanda kalmıştı. Süper Lig'de oynadığı son üç deplasman karşılaşmasını kazanan Göztepe, Kasım 1966'dan bu yana dış sahada dört maçlık galibiyet serisi yakalayamıyor.

Göztepe bu sezon akan oyunda sadece yedi gol yedi ve bu alanda Alanyaspor ile birlikte ligin en düşük sayısına sahip iki ekibinden biri. Bu sezon Süper Lig'de henüz kafayla gol atamayan iki takımdan biri Gençlerbirliği. Süper Lig'in ilk 14 haftasında ceza sahası dışından en fazla gol atan takım Göztepe. İzmir ekibi, ligde oynadığı son üç maçta da rakiplerini birer kez uzaktan avlamayı başardı. Gençlerbirliği forveti Bogdan Stancu, Süper Lig'de çıktığı son dört maçta da rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Geçen hafta Ankaragücü filelerine iki gol gönderen Göztepe oyuncusu Serdar Gürler, Aralık 2017'den bu yana iki Süper Lig maçında üst üste gol atmadı. Bu sezon Süper Lig'de Mustapha Yatabare'nin ardından en fazla hava topu kazanan oyuncu Cameron Jerome.

Yorumlar