Anasayfa /  Foto Galeri

Oyuncu İleyda Akdoğan'a corona virüs şoku!

Genç oyuncu İlayda Akdoğan geçtiğimiz hafta, İranlı basketbolcu sevgilisi için Tahran’a gitti. 21 yaşındaki Akdoğan, İran’daki koronavirüs salgınından sonra uçuşlar iptal edilince ülkede mahsur kaldı

Oyuncu İleyda Akdoğan'a corona virüs şoku! - Sayfa 1

"Masallardan Geriye Kalan" adlı filmdeki rolüyle de dikkatleri üzerine çeken İlayda Akdoğan, İran'da mahsur kaldı… 21 yaşındaki güzel oyuncu, bir yıldır aşk yaşadığı İranlı basketbolcu Roham Kabir'i görmek için geçtiğimiz günlerde soluğu Tahran'da aldı.

Oyuncu İleyda Akdoğan'a corona virüs şoku! - Sayfa 2

BÜYÜK PANİK YAŞADI 
Takvim'in haberine göre İlayda Akdoğan, uçaktan indikten kısa bir süre sonra ülkede Coronavirüs vakaları ortaya çıktı. Peşinden ölüm haberleri de gelince, güzel oyuncu paniğe kapıldı. Akdoğan, hemen uçağa binip Türkiye'ye gelmeye çalıştı ancak karşılıklı uçak seferleri iptal edilince İran'da mahsur kaldı.

Oyuncu İleyda Akdoğan'a corona virüs şoku! - Sayfa 3

KEYFİMDEN MI BURADAYIM! 
Binlerce insan gibi ölümcül hastalığa yakalanmamak için sevgilisinin evinden çıkmayan İlayda Akdoğan, vakit geçirmek için Farsça öğrenmeye başladı. Oyuncu, İranlı sevgilisinin evinden paylaştığı karelere de "Karantinadayız" notunu düştü. Güzel oyuncu, bir hayranının "Kalkıp ülkene gitsene. Deli misin ya. Her gün daha kötü olacak" şeklindeki mesajını ise şöyle yanıtladı: "Ben de günlerdir keyfimden buradayım zaten. Sabır sabır yaa sabır."

Oyuncu İleyda Akdoğan'a corona virüs şoku! - Sayfa 4

Genç oyuncu, bir süre daha İranlı aşkı Kabir'in evinde kalmak zorunda... Akdoğan, Tahran'daki vaktini Farsça öğrenerek harcıyor.