Anasayfa /  Foto Galeri

Genç Aşık'lar 38 yıl sonra Esra Erol'da kavuştu

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da Servet Bey ve Havva Hanım'ın büyük ele alındı. Servet Bey'in 38 yıl önce tanışıp sevdiği ilk aşkı Havva Hanım'la yıllar sonra karşılaşması film sahnelerini aratmadı. Esra Erol, aşıkları canlı yayında buluşturdu.

Genç Aşık'lar 38 yıl sonra  Esra Erol'da kavuştu - Sayfa 1

38 yıl önce birbirlerine aşık olan Havva Hanım ve Servet Bey o günün şartlarında kaçmaya karar veriyorlar. Ancak aileler aynı gün birbirini seven iki genci ayırıyor. Yıllar içinde Havva Hanım başka bir hayat kuruyor. Servet Bey ise başka bir hayat...

Genç Aşık'lar 38 yıl sonra  Esra Erol'da kavuştu - Sayfa 2

Kaderin cilvesi ki ikisi de eşlerinden ayrılıyorlar ve bir gün manavda karşılaşıyorlar. Havva Hanım arkası dönük olan Servet Bey'e, "Bu pırasanın fiyatı ne?" diye soruyor. Onu sesinden tanıyan Servet Bey, "Sana bedava" diyerek cevap veriyor.

Bu diyaloğu duyan Esra Erol, "Hiçbir pırasa fiyatı bu kadar romantik sorulmamıştı herhalde" diyerek seyirciyi güldürdü.  

Genç Aşık'lar 38 yıl sonra  Esra Erol'da kavuştu - Sayfa 3

Yıllar sonra ki karşılaşmadan sonra 4 yıl beraberlik yaşayan Servet Bey ve Havva Hanım'ın arasında yaşanan ufak bir tatsızlık sonrası Havva Hanım, Servet Bey'i terk ediyor. Bunun üzerine Servet Bey, 38 yıllık aşkıyla nikah masasına oturmak ve af dilemek için Esra Erol'un kapısını çaldı.

Genç Aşık'lar 38 yıl sonra  Esra Erol'da kavuştu - Sayfa 4

1 gün sonra Havva Hanım, Servet Bey'in çağrısına kulak verdi ve Esra Erol'un programına geldi. Havva Hanım, "Ben çok şanslı bir kadınım, bu yüzyılda böyle bir aşk görülmemiştir. Biz birbirimizi çok sevdik" dedi. Servet Bey ise aşkını, "O uyurken ben onun nefesini dinliyorum" sözleriyle dile getirdi.