Anasayfa /  Medya /  Dizi

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm Önizleme

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm izle Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm Önizleme yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin ilk bölümü 21 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 21 Temmuz 2022 19:34

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölüm Önizleme

Başrollerinde Ertan Saban ve Özge Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 1.Bölümde ilk keez ekrana olacak

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 1.BÖLÜM İZLE

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yeraltı dünyasının en korkulan isimlerinden biri olan Yedi Emin, düşmanlarının kendisine düzenlediği bir saldırıda yanlışlıkla bir çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine beklenmedik bir karar alıp emniyete teslim olur ve mafyanın çökertilmesine yardımcı olur.

Yedi Emin kayıtlara ölü olarak geçer ve o günden sonra hayatına Sadi Payaslı olarak devam etmeye başlar. Coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’nde göreve başlayan Payaslı'nın oraya yanında komiser Songül'le birlikte yerleştirilir.

Karabayır Lisesi’nin tek misafiri ise Sadi Payaslı değildir. Islahevinden Adalet Bakanlığı'nın pilot okul uygulamasıyla çıkan Can, Melek, Zülfikar, Mert ve Aylin de bu lisede eğitim görecektir. Hepsinin içeri girme sebebi de hikayeleri de farklıdır…

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar