Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölüm Fragmanı izle | Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm Ful izle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm SHOW TV'de yayınlandıktan sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi Youtube kanalında yayınlandı. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm Ful izle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümü 24 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 18 Kasım 2022 00:32

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölüm Fragmanı da yayınlandı.

Başrollerinde Ertan Saban ve Özge Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19.Bölümde de nefes kesecek

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 18.BÖLÜM FUL İZLE

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Songül ve Sadi ses kaydında ulaştıkları ipucuyla o tarihteki vergi rekortmenlerinin isimlerini araştırırken, laboranta saldıran motorcuyu bulmak için de iz sürmeye devam ederler.

Songül elde ettiği delil sayesinde Sadi ve Yaverle birlikte hemen harekete geçer ancak Songül içerdeki köstebeğin her an peşinde dolaştığının farkında değildir.

Ozan'ın kayıp haberi başta Zülfikar olmak üzere herkesi etkiler. Ozan'ın arama çalışmaları devam ederken Abbas öfkesine hakim olamaz. Sonunda çalan bir telefon Zülfikar ve Gülseren'i çok zor bir durumla karşı karşıya bırakır.

Kıvanç davet edildiği bir kongreye yalnız gitmek istemez ve Derya'yı davet eder. Kongre süreci ikilinin arasındaki duvarların yavaşça kalkmasını sağlarken Derya hayatıyla ilgili çok önemli bir karar alır.

Sevda'nın tamirhanede Araz ve ekibin konuştuklarını duyması Gizem ve Mert ilişkisinde büyük bir etki yaratır. Diğer taraftan Araz ve çetesinin Aylin için bir planı vardır.

Songül ve Sadi artık birbirlerine karşı olan duygularını daha fazla saklayamazken ikisini de kötü sürprizlerin beklediğinden habersizdirler.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar