Anasayfa /  Ekonomi

Gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri hangi gün yatacak?

Koronavirüs salgını nedeniyle Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve başvurularının 11 Ocak tarihinde alındığı esnafa gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri hakkında değerlendirmeler sorgulanıyor. Gerekli başvuru şartlarını tamamlayan kişilerin değerlendirme sonuçları resmi site üzerinden ilan edilecek. Yapılan değerlendirmeler sonucu ödemelerin hesaplara yatırılacağı da biliniyor. Gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri hangi gün yatacak?

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2021 16:06

11 Ocak tarihinde başvuruların tamamlanmasının ardından esnafa verilecek olan kira ve gelir kaybı desteği ödemelerinin ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Hak sahiplerine yapılacak ödemeler Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanacak olup başvuru sırasında verilen banka hesap numaralarına ödemeler otomatik olarak aktarılacak. Peki; kira ve gelir kaybı desteği ne zaman verilecek? Gelir kaybı ve kira desteği ödemeleri hangi gün yatacak?

KİRA DESTEĞİ VE GELİR KAYBI ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATIRILACAK?
Esnafa verilecek olan hibe ve kira desteği tutarının 11 Ocak tarihinde başvuruların tamamlanmasının ardından 15 gün içerisinde neticelenmesi bekleniyor.
Başvuru sonuçları destek başvuruları tamamlandıktan sonra www.turkiye.gov.tr adresinden açıklanacak.

Hak sahiplerine yapılacak ödemeler Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanacak tarihte başvuru esnasında verilen banka hesap numaralarına otomatik aktarılacak.

Yorumlar