Anasayfa /  Politika

Gelecek Partisi'nden Büyük Kudüs Miting'i açıklaması

Gelecek Partisi, Saadet Partisi'nin pazar günü yapacağı Büyük Kudüs Mitingi'ne katılacaklarını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 07 Şubat 2020 21:06

Saadet Partisi'nin ABD Başkanı Donald Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" olarak açıkladığı işgal planına karşı pazar günü İstanbul’da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi'ne Gelecek Partisi'nden destek geldi. Ümmetin ortak davası Filistin için hain emellerine bir yenisini ekleyen ABD ve işgalci İsrail rejimi sözde barış planı çerçevesinde Kudüs'ün toprak bütünlüğünü tehdit etmeye devam ediyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" olarak adlandırdığı sözde barış planını protesto etmek için 9 Şubat pazar günü saat 14.00'da Yenikapı miting alanında Büyük Kudüs Mitingi düzenlenecek. Filistin ve Türk bayraklarının yer alacağı mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tüm siyasi partilerin genel başkanlarını da davet etti.

Gelecek Partisi Büyük Kudüs Mitingi'ne katılacak

Gelecek Partisi Siyasi İşler Başkanı ve Parti Sözcüsü Selim Temurci yaptığı açıklamada, “ Gelecek Partisi Olarak pazar günü Büyük Kudüs Mitingi için Yenikapı’da olacağız!” açıklamasını yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, partisinin Kudüs mitingi kararını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Özdağ, "Pazar günü yapılacak olan “Büyük Kudüs” mitingine GELECEK PARTİSİ OLARAK KATILACAĞIZ. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.Yaşasın tam bağımsız Filistin devleti,yaşasın özgür Kudüs..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar