Anasayfa /  Foto Galeri

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu

Başrollerini Erkan Petekkaya ile İlayda Çevik’in paylaşacağı Gel Dese Aşk dizisinin yapımcılığını ise Osman Sınav üstlenecek. Osman Sınav ATV ekranlarında yayınlanacak İlayda Çevik ile Ekkan Petekkaya'yı Gel Dese Aşk Dizisi ile bir ayaraya getiriyor. Arlarındaki 24 yaş farkın izleyicide nasıl karşılık bulacağı ise merak konusu

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu - Sayfa 1

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu

Başrollerini Erkan Petekkaya ile İlayda Çevik’in paylaşacağı Gel Dese Aşk dizisinin yapımcılığını ise Osman Sınav üstlenecel. . Son olarak Sen Anlat Karadeniz ile milyonları bir kez daha büyüleye Osman Sınav şimdi de Gel Dese Aşk dizisinde de Sen Anlat Karadeniz’de beraber çalıştığı İlayda Çevik’i istedi; ancak ERkan Petekkaya ile İlayda Çevik arasında ki 24 yaş yaş farkı izleyiciyi de düşündürmeye başladı.

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu - Sayfa 2

Gel Dese Aşk Dizisi Konusu
Görevleri ve arzuları arasında kalan, mutsuzluklarını, suskunlukları ile yaşamayı öğrenemeyen insanların hikayesini anlatacak Gel Dese Aşk dizisinde yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini anlatılacak.

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu - Sayfa 3

Gel Dese Aşk Yapımcısı Yönetmeni Senaristi
Osman Sınav’ın Gel Dese Aşk dizisi için kesenin ağzını sonuna kadar açan Atv  boş olan pazartesi akşamlarını harika bir dizi ile doldurmak istiyor. Gel Dese aşk dizisinin yönetmenliğimi Murat Onbul üstlenecek. Ünlü yönetmen Murat Onbul son olarak 4N1K serisinde görev almıştı.

Gel Dese Aşk Dizisi Oyuncu Kadrosu | Gel Dese Aşk Dizisi Konusu - Sayfa 4

Rahşan Çiğdem İnan ve Ayşe Bengi’nin senaristliğini üslendikleri Gel Dese Aşk dizisi için şuanda oyuncu seçim çalışmaları yapılıyor. Gel Dese Aşk dizisi senaristi Rahşan Çiğdem İnan daha önce Kıvanç Tatlıtuğ’un Hadi Be Oğlum filminin ve Deli Gönül dizisinin senaryosunu yazmıştır. Gel Dese Aşk dizisinde yer alması için ise bir çok isme senaryo gönderildi. İstanbul’da çekilecek olan Gel Dese Aşk dizisinde 3 ailenin hikayesi anlatılacak.