Anasayfa /  Foto Galeri

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı'dan çarpıcı açıklamalar!

Geçen yıl oğlu Pars'ı kaybeden Ebru Şallı, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Anne, iş kadını, eş, eski Türkiye güzeli, spor eğitmeni, sağlıklı yaşam savunucusu... Ebru Şallı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak Harper's Bazaar dergisine kapak oldu. İşte Ebru Şallı'nın samimi itirafları...

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı'dan çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 1

Spor eğitmeni, Türkiye Güzeli ve iş kadını Ebru Şallı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel olarak Harper's Bazaar dergisine kapak oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ebru Şallı şu açıklamaları yaptı:

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı'dan çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 2

"Oğlum hastalandığında hep 'iyileşecek, neden geride böyle haberler' kalsın diye düşünüyordum. Bir çocuğun hastalığını magazin malzemesi yapmak bana yanlış geliyordu. İyileşeceğine son ana kadar inandım ama aksi olacağını bilseydim de yine ketum davranırdım" dedi.

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı'dan çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 3

Ebru Şallı ayrıca "Eşim Uğur (Akkuş) beni Riyad'da çalıştığı yıllarda, pilates dersinde kasetlerimden biri kullanılınca tanımış. Merak etmiş, bir sürü iş yaptığımı görünce, bir yatırımcı gözüyle bunları bir marka çatısı altında toplamayı düşünüp menajerlerime ulaşmış.

Ben yalnızdım o sırada, Uğur'un da evliliği sadece kağıt üzerindeydi. Birbirimize ilk görüşte çarpıldık. Hafta sonları sürekli çocuklarıyla ilgilenen, işinde gücünde, çalışkan, zeki, düzgün bir adam olduğunu gördüm.

Uğur'un ekonomist zekası, benim de kendi alanımı iyi bilmem ikimize de eğlenceli geldi. Böyle böyle her şey iyi giderken Ponçik hastalandı. Uğur'a, 'Henüz yolun başındayken gitmek istiyorsan git. Benim geleceğim belirsiz' diye bir konuşma yaptım. Ama o gitmedi. Aksine, sürekli ponçiği ziyarete geldi, onunla ağabey-kardeş ilişkisi kurdu. Oyunlar oynadılar hep. Pars da 'Anne ne olur evlenin' diyordu hep" diye konuştu.

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı'dan çarpıcı açıklamalar! - Sayfa 4

Ebru Şallı kaybettiği oğlu ile ilgili "Herkesin kaldırabileceği bir süreç değil. Ama başa gelince çekiyorsun. Ponçik'in kötülediği o son altı ayda yapılabilecek her şeyi yapmak istedim.