Anasayfa /  Foto Galeri

Gebze'de Kızının başı taşla ezilmişti! Acılı babadan çarpıcı sözler

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Afganistan uyruklu A.M'nin (20) cinsel istismarda bulunmaya çalıştığı, direnince de başını taşla ezdiği 17 yaşındaki A.A.'nın tedavisi devam ederken, mahalleli protestoda bulundu.Acılı baba M.A. kızının başına gelenin, bir başkasının başına gelmemesi için her türlü platformda, her türlü yasal yollardan hakkını arayacağını söyledi.

Gebze'de Kızının başı taşla ezilmişti! Acılı babadan çarpıcı sözler - Sayfa 1

MAHALLEDE PROTESTO Gebze'nin Pelitli Mahallesi'nde pazartesi günü, dershaneden dönen A.A.´yı takip eden Afganistan uyruklu A.M., genç kızı ağaçlık alana sürükleyerek cinsel istismarda bulunmaya çalıştı.

Gebze'de Kızının başı taşla ezilmişti! Acılı babadan çarpıcı sözler - Sayfa 2

A.M. daha sonra genç kızın başını taşla ezerek yol kenarına sürükleyip, yakınlarda bulunan bir palet fabrikasındaki kişilerin yanına giderek yolda baygın bir kişiyi gördüğünü söyleyerek yardım istedi.

Gebze'de Kızının başı taşla ezilmişti! Acılı babadan çarpıcı sözler - Sayfa 3

İhbar üzerine gelen ambulansla A.A. Gebze´de bulunan özel bir hastaneye kaldırılıp yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Gebze'de Kızının başı taşla ezilmişti! Acılı babadan çarpıcı sözler - Sayfa 4

Jandarmanın yaptığı araştırmada, olayı gerçekleştirdiği belirlenip gözaltına alınan A.M. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.