Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Yozgat'ta anne vahşeti: 1 aylık bebeğini sobaya attı!

Türkiye daha Gaziantep'te yaşanan 2 aylık bebeğe yönelik baba vahşetinin etkisinden çıkmamışken, bu kez Yozgat'tan gelen bir haberle sarsıldı. Yozgat'ın Çandır ilçesinde 25 yaşındaki Fatma Büyük, 1 aylık erkek bebeğini önce bıçakladı, sonra da yanan sobaya attı. İnsanın kanını donduran vahşetle ilgili gelen ihbarı değerlendiren jandarma eve gittiğinde bebeğin hayatını kaybettiğini gördü. Bu arada, Cumhuriyet Savcısı, jandarma eşliğinde evde inceleme yaptı.

Abone ol
Abone ol 01 Aralık 2021 18:23

Olay, öğle saatlerinde, ilçeye bağlı Büyükkışla köyünde meydana geldi. Fatma Büyük, çoban olan eşi hayvanları otlatmaya çıkarınca, 1 aylık erkek bebeğini bilinmeyen nedenle bıçakladıktan sonra yanan sobaya attı.

Büyük, daha sonra komşularına giderek, bebeğini öldürdüğünü söyledi. Komşuların ihbarı üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sobadan vücudu kısmen yanmış çıkarılan bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Fatma Büyük, jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Jandarma evde inceleme yaptı

Fatma Büyük, hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek karakola götürüldü. Henüz ifade vermeyen Büyük'ün bir çocuğunun daha olduğu belirtildi.

 Bu arada, Cumhuriyet Savcısı, jandarma eşliğinde evde inceleme yaptı. Evin bulunduğu sokak güvenlik şeridi çekilerek kapatıldı. İncelemelerin tamamlanması ardından bebeğin cesedi, otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Etiketler anne vahşeti yozgat
Yorumlar