Anasayfa /  Yerel

Çapraz Köprü Yıllardır Kazalara Neden Oluyor

Gaziantep’in Araban ilçesinde sürücüler, yıllar önce yanlış yere yapılan ve sık sık ölümlü, yaralanmalı kazaların yaşandığı çapraz köprünün düzeltilmesi isteniyor.Araban ilçesi doğu girişindeki, Araban-Fıstıklıdağ grup yolu...

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2017 15:48

Gaziantep’in Araban ilçesinde sürücüler, yıllar önce yanlış yere yapılan ve sık sık ölümlü, yaralanmalı kazaların yaşandığı çapraz köprünün düzeltilmesi isteniyor.

Araban ilçesi doğu girişindeki, Araban-Fıstıklıdağ grup yolu güzergahındaki dere yatağında, dere yatağının üzerine gelişigüzel yapılan ve yol güzergahına göre çapraz olarak inşa edilen köprü de sık sık meydana gelen ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Köprünün kazalara davetiye çıkardığını söyleyen sürücü ve yayalar, yıllardır köprünün düzeltilmesini bekliyor. Her an kazalara davetiye çıkararak tehlike saçan çapraz köprü, sürücü ve yayaların tepkisine neden oluyor. Araban Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir ise köprünün genişliğinin de yeterli olmadığını savunarak, "Köprü çapraz olduğu kadar genişliği de yeterli değil. Uzun yıllardan beri sık sık ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların meydana geldiği çapraz köprüde kazaların devam etmemesi için bu köprünün düzeltilmesi gerekiyor" dedi.


Yorumlar