Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Gaziantep Üniversitesine Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak

Gaziantep Üniversitesi’ne bağlı faaliyet gösteren; Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Onkoloji Hastanesi’nde istihdam edilmek üzere bir Eczacı  alınacaktır. Bahsi geçen açık kontenjan için başvuru yapacak adaylar KPSS puan şartı aranmayacağı bildirilmekte.

Abone ol
Abone ol 25 Şubat 2019 15:54

Adayların; Eczacılık Fakültesi lisans programından mezun olmuş olması gerekmekte. Belgelendirmek kaydı ile en az on yıllık tecrübe aranmakta. Sonuçlarda KPSS puanı aranmayacak olup sıralamalar mülakat sonucuna göre belirlenecektir. Başvuru yapacak adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

Başvuru yapacak adayların; İlanın resmi gazetede yayımlandığı günü takip eden 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Gaziantep Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edebilecekleri başvuru formu ve talep edilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Şahsen yapılmayan ve elden teslim edilmeyen başvuruların ile posta ile yapılan müracaatların kabul edilmeyeceği ilan edilmektedir.

İlana erişebilmek için tıklayınız


Yorumlar