Anasayfa /  Medya

Murat Kelkitlioğlu Türk Medya'ya böyle veda etti! Görevi Mustafa Kartoğlu devraldı!

Murat Kelkitlioğlu 2015'ten bu yana kaptan köşkünde oturduğu Akşam Gazetesi'nden ayrıldığını açıklamıştı. 3N Medya Grubu'na CEO olduğu açıklanan Kelkitlioğlu Akşam ve Türk Medya'daki mesai arkadaşlarına veda etti. Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu, kendi isteğiyle Türk Medya grubu ile yollarını ayırma kararı aldı. Kelkitlioğlu'nun yerine, Mustafa Kartoğlu geldi.

Abone ol
Abone ol 05 Ocak 2019 05:32

Murat Kelkitlioğlu 2015'ten bu yana Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürütüyordu. 

Dün köşe yazısında "Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktan büyük gurur duyduğum AKŞAM Gazetesi’yle yollarımız bugün itibarıyla ayrılıyor!

Geride 3 yılı AKŞAM, 1 yılı GÜNEŞ Gazetesi Yayın Yönetmenliği olmak üzere, koca bir 6 yılı bıraktık." demişti.

“İyi ki AKŞAM vardı, iyi ki bu geminin kaptanıydım” dedirten bir hissiyatla ve kendi isteğiyle AKŞAM Gazetesi’ne veda ettiğini belirten Kelkitlioğlu yeni görevini ise "Yarından itibaren Yeni Birlik Gazetesi, Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev TV’den oluşan 3N Medya Grubu’nun başına geçiyorum." sözleri ile duyurdu. 

Bugün Kelkitlioğlu için Akşam'dan çalışma arkadaşlarının onun için hazırladığı pastayı keserek ayrıldı. Bu vedayı ölümsüzleştiren ise Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak oldu.

Albayrak, Kelkitlioğlu'nun vedasını "Murat Kelkitlioğlu kardeşemizi uğurladık. Kendisine başarılı, renkli nice önemli görevler dileriz" mesajı pasta başındaki fotoğraflarıyla birlikte paylaştı. 

Türk Medya GrubuAkşam gazetesinin 2015 yılından bu yana Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu'nun görevden ayrıldığını duyurmuştu.

Murat Kelkitlioğlu bugün Twitter hesabından açıklamada bulunarak gazeteden ayrılmasının kendi isteğiyle olduğunu duyurdu.

“Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapmaktan büyük gurur duyduğum Akşam Gazetesi’yle yollarımız bugün itibarıyla ayrılıyor!” diyen Kelkitlioğlu şöyle devam etti:

“Geride 3 yılı Akşam, 1 yılı Güneş Gazetesi Yayın Yönetmenliği olmak üzere, koca bir 6 yılı bıraktık. O gün yerli ve milli bir çizgide gazete yaratma heyecanıyla başladığımız yürüyüşü hakkıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Zor zamanlara da tanıklık ettik, Türkiye’ye çağ atlatacak adımlara da! Ve bugün, ‘İyi ki Akşam vardı, iyi ki bu geminin kaptanıydım’ dedirten bir hissiyatla ve kendi isteğimle Akşam Gazetesi’ne veda ediyorum.”

“YENİ BİRLİK’TEKİ KÖŞEMDE…”

Murat Kelkitlioğlu, “Yarından itibaren Yeni Birlik Gazetesi, Show Radyo, Radyo Viva ve Bizimev TV’den oluşan 3N Medya'nın başına geçiyorum” diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Aynı hassasiyetleri olan güçlü bir yayın grubu oluşturmanın hayaliyle bu adımı atarken, yeni sürprizlerle karşınızda olacağımızı ifade etmek istiyorum.

Ayrıca gündeme dair görüşlerimi Yeni Birlik’teki köşemde kaleme almaya da devam edeceğim. Bu vesileyle 3 yıl boyunca omuz omuza çalışmaktan gurur duyduğum çalışma arkadaşlarıma ve her şartta bizimle olan siz değerli okuyucularıma teşekkür etmek istiyorum. Hakkınızı helal edin!”

Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Murat Kelkitlioğlu, kendi isteğiyle Türk Medya grubu ile yollarını ayırma kararı aldı. Kelkitlioğlu'nun yerine, Mustafa Kartoğlu geldi.

KOLTUĞA STAR’DAKİ İSİM OTURDU

Açıklamada, Kelkitlioğlu'nun görevden ayrıldığı resmi olarak duyurulurken, yerine geçecek isim de ilan edildi. Yönetim Akşam Gazetesi'nin Yeni Genel Yayın Yönetmeni'nin Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Kartoğlu olduğunu açıkladı.

İşte yapılan o atama duyurusu:

“Değerli Yöneticilerimiz, Çalışma Arkadaşlarımız,

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Sn. Mustafa Kartoğlu, bugün itibariyle Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanmıştır.

Bugüne kadar Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini başarıyla sürdüren Sn. Murat Kelkitlioğlu'na değerli katkıları için teşekkür eder, İcra Kurulu Başkanına bağlı olarak görev yapacak Sn. Mustafa Kartoğlu’na görevinin hayırlı olmasını dileriz.”




Yorumlar