Anasayfa /  Medya

Ahmet Hakan ile Cem Küçük küçük arasında seviye yerlerde! Türk medyası hiç bu kadar alçalmamıştı!

Ahmet Hakan ile Cem Küçük küçük arasında seviye yerlerde! Ahmet Hakan'ın Ekrem İmamoğlu ile yaptığı yayın sonrası başlayan tartışmalara Cem Küçük de dahil olmuş Hakan'ı eleştirmişti. Hakan'ın eleştirilere bir yazıyla cevap vermesi ardından bugün Küçük, hakaretlerle dolu bir yazıyla polemiği sürdürdü. Küçük, yazısında Hakan'a yönelik "Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin" ifadelerini kullandı.Türk medyası hiç bu kadar alçalmamıştı!

Abone ol
Abone ol 04 Haziran 2019 02:12

Ahmet Hakan ile Cem Küçük küçük arasında seviye yerlerde! Türk medyası hiç bu kadar alçalmamıştı!

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük ve Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan arasındaki gerilim devam ediyor. Karşılıklı yazılan köşe yazıları ile ortaya konan seviye ve kulanılan dil,bırakın köşe yazısı sokak kavgasında kulanılmayacak düzeyde.

Küçük, Hakan'ın "Ben senin medyan değilim aşağılık tetikçi" sözlerine köşesinden yanıt verdi. Küçük, Hakan'ı Çiftlik Bank skandalıyla adı duyulan Mehmet Aydın'a benzetti. Küçük, "Ben sana bizim taraftansın demedim. Bizim taraftan değilsin ama sen bizim tarafın köpeğisin. Eskiden Aydın Doğan'ın köpeğiydin, şimdi ise bizim köpeğimizsin. Sahibin değişiyor ama her devir sen bir köpeksin. Biz yat desek yatıyorsun. Kalk desek kalkıyorsun. Havla dediğimizde işte Ekrem İmamoğlu'na yaptırdığımız gibi havlıyorsun" dedi.

Küçük'ün yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Fakat bu toplumda bir küçük zerre itibarın kalmadığı için de İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürerek yine bizim tarafa zarar veriyorsun. Sen şimdi hem bir yandan bizim emrimizde köpeklik edip diğer taraftan da “Bakın ben size dolaylı olarak o yayınla yardım ettim Sayın İmamoğlu. Aslında ben sizin taraftanım” diye mesaj gönderirsin. Binali Yıldırım kazanırsa da “İşte ben o yayınla İmamoğlu'na operasyon çektim ve o sayede biz kazandık” dersin. Sen busun ve ülkemizdeki herkes senin böyle bir rezil tip olduğunu biliyor artık. Tıpkı Tosun Mehmet Aydın'sın sen.

Kardeşim bal gibi o güçlü döneminde övmüşsün FETÖ’cü Ali Demir’i, şimdi adamın koluna kelepçe vurulunca da en sert tekmelerle dövüyorsun. Tüm Türkiye artık bu zebunkuş fırıldaklığını biliyor. Sen Türk medyasının Tosun Mehmet Aydın karakterisin. Bakın bu Tosun zihniyetinin bir diğer rezaleti Buket Aydın'ın kovulması ve kendine yer açılması için yaptıklarıdır. Aydın'ı devirip yerine geçmek isteyen gözünü para hırsı bürümüş Ahmet Hakan neredeyse çocuğu yaşında olan Buket Aydın'a dair internet sitelerine bilgiler sızdırdı ve aleyhine sistematik haberler yaptırdı. Saçı-sakalı tamamen beyazlaşmış; dede kıvamına gelmiş bir adamın haber bülteninde prompter okumak için çocuğu yaşında bir genç sunucu ile bu kadar uğraşması ve uydurma haberler servis etmesi aslında çok zavallıca ve acınası bir olaydır. Üzücü gerçekten"

YAZI KALDIRILDI

 Öte yandan Küçük'ün bu yazısı gelen tepkilerin ardından Türkiye Gazetesi'nin internet sitesinden kaldırıldı.

AHMET HAKAN VE CEM KÜÇÜK'ÜN DAHA ÖNCEKİ YAZILARI

Cem Küçük 31 Mayıs 2019 tarili yazısında Ahmet Hakan'ı hedef alan "23 Haziran sürecinde akıl yoluna dönmeliyiz" başlıklı yazısında şunları kaydetti:

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimlerine giderken, "bizim taraf" diye tanımladığı medya organlarının yaptığı kara propagandanın CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun ekmeğine yağ sürdüğünü söyledi. 

"İmamoğlu ekibini bayram ettiriyoruz" diyen Küçük, "Arkadaşlar Allah aşkına bu gidilen saçma yoldan dönelim. Kamyon duvara çarpmadan bazı şeyleri göremeyecek miyiz bizim taraf medyası olarak?" diyerek medya organlarına çağrıda bulundu.

İmamoğlu'nun Habertürk'te katıldığı televizyon programındaki sözlerinin çarpıtılmasının da kendilerine yaramadığını belirten Küçük, "Adamın "Ben İstanbul'u PKK ve FETÖ ile yöneteceğim" dediğini uydurup olmayan şeyi yaydığınızda 1 tane oy bile Binali Bey tarafına geçmiyor. "Ekrem İmamoğlu esnafı tokatladı" diye uydurunca bizzat o esnaf kardeşimiz haberi yalanlıyor. Oysa biraz zekâ ve medya bilgisi ile baksan İmamoğlu çok sayıda hata yapıyor" diye yazdı. Küçük, "CHP adayına veren yüzde 48.9'u kemikleştirmek için yapılacak her yanlışı yapıyor bizim taraf medyası" dedi.

Küçük, "23 Haziran sürecinde akıl yoluna dönmeliyiz" başlıklı yazısında ayrıca şunları kaydetti:

"İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyonu ve ters tepti. Artık bu gerçekleri görelim. 31 Mart öncesi bizim taraf kanallarından birinde yapılan İmamoğlu yayını da CHP adayının oyunu arttırdı. Bunu hepimizi biliyoruz. Oysa o yüzde 48.9 içinde küçük de olsa bir çözülme yaşanmadan bu seçimi almamız mümkün değil.

"AK Parti'nin tepe noktalarındaki hiç kimse memnun değil, herkes dişini sıkıyor"

"Sorun bakalım Sayın Yıldırım ve ekibine. Sözde 23 Haziran'ı Binali Bey kazansın diye çalışan bizim taraf medyasının bu Stalinist tarzı propaganda yayınlarından kendisi memnun mu? Bu tipte yayınların Yıldırım'a fayda sağladığını düşünüyor mu? Ben biliyorum ki asla memnun değil. Zaten AK Parti'nin tepe noktalarındaki hiç kimse memnun değil. Herkes dişini sıkıyor. Bakın Binali Bey'in en yakınlarından bir isim bizzat bana "Yüzde 48.8'i hem karşı cepheye karşı hem de bizim cephenin medyasında yapılan devasa yanlışları aşarak alabildik" dedi. Yüzde 100 doğru analizdir bu. 31 Mart sürecine giderken de maalesef bizim taraf medya yayınları Yıldırım'ın oyunu arttırmasına yaramadı. Yahu bırakalım Binali Bey şu seçimde kendi oyun planını uygulayabilsin ve biz de medya olarak o oyun planına göre hareket edelim. Sonuçta seçime giren Yıldırım. Kazanacak olan ya da kaybedecek olan Yıldırım. 

"İmamoğlu'na zarar versin diye yaptırılan Ahmet Hakan yayını da çok amatörce bir operasyonu ve ters tepti. Artık bu gerçekleri görelim. 31 Mart öncesi bizim taraf kanallarından birinde yapılan İmamoğlu yayını da CHP adayının oyunu arttırdı. Bunu hepimizi biliyoruz. Oysa o yüzde 48.9 içinde küçük de olsa bir çözülme yaşanmadan bu seçimi almamız mümkün değil.

"AK Parti'nin tepe noktalarındaki hiç kimse memnun değil, herkes dişini sıkıyor"

"Sorun bakalım Sayın Yıldırım ve ekibine. Sözde 23 Haziran'ı Binali Bey kazansın diye çalışan bizim taraf medyasının bu Stalinist tarzı propaganda yayınlarından kendisi memnun mu? Bu tipte yayınların Yıldırım'a fayda sağladığını düşünüyor mu? Ben biliyorum ki asla memnun değil. Zaten AK Parti'nin tepe noktalarındaki hiç kimse memnun değil. Herkes dişini sıkıyor. Bakın Binali Bey'in en yakınlarından bir isim bizzat bana "Yüzde 48.8'i hem karşı cepheye karşı hem de bizim cephenin medyasında yapılan devasa yanlışları aşarak alabildik" dedi. Yüzde 100 doğru analizdir bu. 31 Mart sürecine giderken de maalesef bizim taraf medya yayınları Yıldırım'ın oyunu arttırmasına yaramadı. Yahu bırakalım Binali Bey şu seçimde kendi oyun planını uygulayabilsin ve biz de medya olarak o oyun planına göre hareket edelim. Sonuçta seçime giren Yıldırım. Kazanacak olan ya da kaybedecek olan Yıldırım

 Ahmet Hakan'ın Cem Küçük'e cevap verdiği 1 Haziran 201 tarihli yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Bu utanmaz adam, atan ...

- Yıllardır en ağır hakaretlerle saldırdığı ...

- Yıllardır onu fırsatta tehditler savurduğu ...

Beni de “bizim medya” dediği medyanın içine yerleştiriyor.

Bu aşağılık tetikçiye sesleniyorum:

Ben hayatımın hiçbir döneminde ...

Senin gibi FETÖ'cülük yapmadım ... Senin gibi tetikçilik yapmadım ... Senin gibi alçaklık yapmadım ... Senin gibi operasyonlar çekmedim ...

Kısacası ...

Ben senin medyan falan değilim aşağılık tetikçi!

Hadi ikile! "




Yorumlar