Anasayfa /  Politika

Garo Paylan'ın HDP'nin dağa götürdüğü çocukla fotoğrafı ortaya çıktı

Diyarbakır HDP binası önünde kardeşi için nöbet tutan Zekiye Bozdağ, "Garo Paylan, benim kardeşimi kandırdı. Hediye paketi gibi süsleyip onu kandırarak dağa göndermiş” dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2021 19:19

Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki, çocuklarının HDP tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını düşünen ailelerin evlat nöbeti 821'inci gününde devam ediyor.

Ailelerin kararlı duruşu devam ederken, dağa kaçırılan gençlerden biri ile ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

GARO PAYLAN İLE FOTOĞRAFI ORTAYA ÇIKTI
HDP’li Garo Paylan’ın, ailesi nöbette olan Süleyman Çetinkaya ile fotoğraf çektirdikten 5 ay sonra PKK’ya teslim edildiğine dair fotoğraf ortaya çıktı.

821 gündür HDP Diyarbakır il binası önünde evlat nöbeti tutan abla Zekiye Bozdağ, Garo Paylan’a tepki gösterdi. Abla Bozdağ, "Bu çocuğun görüntüleri niye sizden çıkıyor?" diye sert tepki gösterdi.

"HDP'LİLER KARDEŞİMİ KANDIRDI"
HDP’li milletvekili Garo Paylan'ın, kardeşini kandırıp dağa gönderdiğini iddia eden abla Bozdağ, “Benim kardeşim 30 Ağustos 2019’da HDP'liler tarafından kandırılarak dağa gönderildi. Bizim, kardeşimden sonra ilk geldiğimiz kapı HDP kapısıdır. HDP'liler gençlik kolları benim kardeşimi kandırıp dağa gönderdiler. Bu kapıya gelip sorduğumuzda, ‘tanımıyoruz, bilmiyoruz, bizim bu çocuktan haberimiz yok’ dediler. Peki bu çocuğun niye sizden görüntüleri çıkıyor?

 "HDP'DEN KARDEŞİMİ İSTİYORUM"
Milletvekili Garo Paylan, benim kardeşimi dağa gönderdi. Garo Paylan, benim kardeşimi kandırdı. Hediye paketi gibi süsleyip, onu kandırarak dağa göndermişler. Ben burada HDP'den kardeşimi istiyorum. 2 buçuk yıldır buradayım, vazgeçmiyorum. Kendisi Meclis'te kürsülerde oturuyor, seçim yapıyor. Çocuklarımızı dağa mahkum ediyorlar.” diye konuştu.

Etiketler Garo Paylan HDP
Yorumlar