Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Garanti Bankası müfettiş yardımcısı alımı devam ediyor

Garanti BBVA Bankasının yayımlamış olduğu müfettiş yardımcısı kadrosuna başvurular 22 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek, hangi şartlar aranıyor?

Abone ol
Abone ol 19 Şubat 2020 15:41

Ülkemizin en büyük bankaları arasında yer almakta olan Garanti BBVA Bankası Türkiye'nin dört bir yanında hizmetlerine devam etmekte olup kamu kurumları ile maaş anlaşmaları yaparak bir çok kamu personeline de hizmet vermeyi sürdürmektedir. Buna göre Garanti BBVA Bankası memur ve personel alımı ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile adayların erişimine açmakta olup geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurduğu ilan ile birlikte müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurdu. Müfettiş yardımcısı laımına başvurular 22 Mart tarihine kadar devam edecek. Peki hangi şartlar aranmaktadır. Kimler başvuru yapabilir?

Hangi Şartlar Aranıyor?

Garanti BBVA Bankası müfettiş yardımcısı alımı yapıyor ve müracaatlar 22 Mart tarihine kadar devam edecek. Peki başvuruda hangi şartlar aranmaktadır?

  • 4 yıllık lisans eğitimi kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Hukuk, Fen ve Edebiyat Fakültelerinin İstatistik bölümleri, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümleri ve Mühendislik Fakültelerinden veya lisans alanın fark etmeksizin; Ekonomi, İşletme/Finans alanlarında yüksek lisans programlarından 2017 yılı ve sonrasında mezun olduysan

  • İngilizce’ye son derece hakimsen,

  • Seyahat etmeyi bir engel olarak görmüyorsan, 

  • Erkek adaylarda askerlik görevini tamamlamış ya da en az Ağustos 2021'e kadar erteletmiş olma şartı arıyoruz.

  • Bankamızın önceki dönemlerde düzenlediği Müfettiş Yardımcısı ya da Bilgi Sistemleri Denetçi Yardımcısı alım süreçlerinin mülakat aşamasında başarılı olamadıysan, yeniden başvurunu üzülerek kabul edemeyeceğiz.

Yukarıda yer alan şartlara adayların sahip olması gerekmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Garanti BBVA Bankasının müfettiş yardımcısı alımı ilanında yukarıdaki şartlara sahip olan adayla 22 Mart tarihine kadar bankanın kariyer sayfası üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilir. Peki başvurular nasıl yapılır? Buna göre adayların hemen aşağı bölümde sunmuş olduğumuz linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırarak gitmesi gerekmektedir. Karşılarına Garanti BBVA Bankasının resmi kariyer sayfası çıkmakta olup buradan adaylar hemen ilk baştaki müfettiş yardımcısı ilanına tıklayarak müracaatlarını CV yöntemi aracılığı ile gerçekleştirebilir.

BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar