Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Galibiyeti getiren Eljif Elmas konuştu! "Golü attığım için mutluyum"

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlayan Fenerbahçe bugün deplasman Atiker Konyaspor'a konuk oldu. Karşılıklı gol pozisyonlarının olduğu kritik maçın ilk yarısı 0 - 0 geçildi. Sarı - Lacivertli ekibe galibiyeti getiren golü maçın ikinci yarısında oyuna giren genç yıldız Eljif Elmas'tan 67. dakikada geldi. Maç sonu açıklamalarda bulunan genç yetenek: "Golü attığım için çok mutluyum ama takım kazandığı için daha çok mutluyum" dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Eylül 2018 22:57

Atiker Konyaspor karşısında Fenerbahçemize galibiyeti getiren golü kaydeden genç futbolcu Eljif Elmas, “Hep beraber daha iyiye gideceğiz” dedi. Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Makedon futbolcu, “3 puanı takım halinde aldık. Golü attığım için çok mutluyum ama takım kazandığı için daha çok mutluyum. İnşallah hep beraber daha iyiye gideceğiz” ifadelerini kullandı.

Zorlu fikstürle ilgili de konuşan genç futbolcu, “Zaman yok ama elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanıp bu maçlardan 3 puan almak istiyoruz. Yavaş yavaş her şey olacak"dedi.

Son olarak kendisi için önemli olanın 3 puan olduğunu belirten Eljif Elmas, “Takım yendiği zaman çok mutlu oluyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar