Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Schalke'nin yıldız ismi...

Süper Lig takımlarından Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Galatasaray en son Benfica'dan Haris Seferovic'i kiralamasından sonra Schalke'nin yıldız isimlerinden Amine Harit'i kadrosuna katmak isteyen sarı kırmızılı ekip görüşmelerde çıkmaza girmişti. Ancak Schalke tarafından büyük bir gelişme yaşandı. İşte transfer haberinin detayları...

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Schalke'nin yıldız ismi... - Sayfa 1

Galatasaray uzun süredir yapmayı planladığı 10 numara transferinde adım adım hedefe yaklaşıyor. Sarı-Kırmızılılar, Okan Buruk'un listesinde ilk sırada yer alan Amine Harit'te yaşanan yüksek maliyet nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Schalke'nin yıldız ismi... - Sayfa 2

Alternatif isimlerle görüşmeye başlayan Sarı-Kırmızılılar'da flaş bir gelişme yaşandı. Takvim'in haberine göre Harit'in bonservisini elinde bulunduran Schalke'nin beklenen indirimi yaptığı ve tarafların 4 milyon euroya el sıkıştığı öğrenildi.

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Schalke'nin yıldız ismi... - Sayfa 3

Bu gelişme sonrasında Galatasaray yönetimi Faslı futbolcunun menajeriyle pazarlıklara yeniden başladı. Harit son yapılan görüşmede 4.2 milyon euro maaş talebinde bulunmuş, Sarı-Kırmızılılar ise verebilecekleri maksimum rakamım 3 milyon euro olduğunu iletmişti.

Galatasaray'dan transfer açıklaması! Schalke'nin yıldız ismi... - Sayfa 4

Yönetim eğer maaş konusunda da istenen düzeye gelinirse bu transferi bitirecek. Hafta sonuna kadar yıldız futbolcunun menajeriyle son bir görüşme yapılacağı ve transferin artık olumlu olumsuz sonuçlanacağı öğrenildi.