Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular netleşti! İşte Okan Buruk'un listesi

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda şampiyon olmak isteyen Galatasaray, transfer operasyonları da tüm hızıyla devam ediyor. Okan Buruk, kadroda düşünmediği futbolcuların isimlerini yönetime iletti. İşte Okan Buruk'un listesi

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular netleşti! İşte Okan Buruk'un listesi - Sayfa 1

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Teknik direktörlük görevine Okan Buruk'u getiren Aslan'da, takımdan gidecek isimler netleşti. İşte detaylar... 

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular netleşti! İşte Okan Buruk'un listesi - Sayfa 2

Okan Buruk ile kadro yapılanmasına giden Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen futbolcular netleşti. Okan Buruk, kadroda düşünmediği futbolcuların isimlerini yönetime iletti. Bu isimlerin başında Sacha Boey var.

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular netleşti! İşte Okan Buruk'un listesi - Sayfa 3

Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Kadroya birçok yeni ismin katılması beklenen sarı kırmızılı ekipte aynı oranda ayrılık yaşanması da bekleniyor.

Galatasaray'dan ayrılacak futbolcular netleşti! İşte Okan Buruk'un listesi - Sayfa 4

İLK İSİM SACHA BOEY
Galatasaray'a geldiği dönemde performansıyla adıyla söz ettiren, ancak yaşadığı sakatlıktan sonra ciddi bir form düşüklüğü yaşayan Sacha Boey'nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.