Anasayfa /  Spor

Galatasaray'dan 15 kişilik kadro! Club Brugge maçı kararı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında yarın Belçika'nın Club Brugge ekibini konuk edecek.

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2019 12:51

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında yarın Belçika'nın Club Brugge ekibini konuk edecek.

Türk Telekom Stadı'nda saat 20.55'te başlayacak müsabakayı Slovak hakem Ivan Kruzliak yönetecek. Maç, beIN Sports 1 kanalından naklen yayımlanacak

FutbolArena - Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grubundaki 5. maçta Club Brugge'ü konuk edecek. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi grupları için UEFA'ya bildirdiği 20 kişilik kadrodan 5 futbolcuyu Club Brugge maçında oynatamayacak. Sakatlıklar nedeniyle zor durumda kalan Fatih Terim, altyapıdan 3 futbolcuyu maç kadrosuna dahil edecek.
 Galatasaray'ın Club Brugge maçı eksikleri

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almayan Ahmet Çalık, Martin Linnes, Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Emre Akbaba ve Emre Taşdemir, statü gereği Club Burgge maçında forma giyemeyecek. Steven Nzonzi kart cezası, Radamel Falcao, Florin Andone, Şener Özbayraklı ve Christian Luyindama ise sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacaklar.


GALATASARAY'IN CLUB BRUGGE MAÇI KADROSU

Fernando Muslera
Okan Kocuk
Mariano
Marcao
Ryan Donk
Nagatomo
Selçuk İnan
Mario Lemina
Ömer Bayram
Michael Seri
Belhanda
Feghouli
Emre Mor
Ryan Babel
Adem Büyük

ALTYAPIDAN 3 FUTBOLCU KADROYA GİRECEK

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, A Takım'dan elde kalan 15 futbolcuyla Club Brugge karşısına çıkacak. Bu nedenle Fatih Terim, 18 kişilik maç listesini tamamlamak için U19 takımından 3 genç futbolcu kadroya dahil edecek. Tecrübeli çalıştırıcı altyapı ekibinden 3 ismi Club Brugge maçı kadrosuna alacak.
 Mbaye Diagne, Galatasaray - Club Brugge maçı kadrosunda var mı?

Galatasaray'ın hafta arası Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacağı Club Brugge'ün maç kadrosu açıklandı. Belçika ekibinde PSG maçı sonrasında kadro dışı bırakılan ve ligdeki son Oostende müsabakasında da kadroya alınmayan Diagne, İstanbul'a getirilmeyecek. 

Club Brugge'da penaltı kaçırdığı PSG maçı sonrasında takım arkadaşlarıyla sorun yaşayan ve sonrasında teknik direktör Clement ile yıldızı barışmayan Diagne, Oostende maçı öncesi yeniden takıma dönme umuduna rağmen kadroya alınmamıştı. Diagne bunun üzerine hocası Clement'in açıklamalarına yönelik, "Kimsenin beni ihtiyaç anında kullanmasını kabul etmiyorum. Konuşmak için doğru zamanı bekliyorum. Sessizlik en iyi intikamdır." diye konuşmuştu.

Yorumlar