Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'da Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yeni atama açıklandı

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı sebebiyle dün gerçekleştirilemeyen yönetim kurulu olağan toplantısı, bugün yapıldı.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2021 21:28

Sarı kırmızılı kulüpte haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı bugün gerçekleştirildi. Dün Adana Demirspor karşılaşması olduğu için gerçekleştirilemeyen toplantıda mevcut durumun değerlendirmesi yapılırken, gelecek planları gözden geçirildi. Galatasaray'da geçen hafta Sportif A.Ş.'deki görevinden istifa eden ancak dernekteki görevine devam ettiğini açıklayan Rezan Epözdemir, yönetim kurulu toplantısına katılmadı.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü M. Remzi Sanver, "Başkanımızın başdanışmanı ve Dijital AŞ başkan vekili Sayın Hande Ocak Başev Galatasaray Sportif AŞ'ye icra kurulu başkanı olarak atandı. Galatasaray yönetim kurulu olarak; ileriye, göreve başladığımız günün heyecanıyla bakıyoruz. Galatasaray’ın sorunlarına hakimiz. Bunları çözmek için güvenli adımlarla ilerliyoruz. Yılların biriktirdiği meselelerin bir çırpıda hallolmayacağı şüphesizdir. Bugün alkışlanmak uğruna Galatasaray'ın yarınlarını riske atmayacağız. Takımımızı gençleştirdik. Maliyeti düşürdük. Bu sürecin başında Avrupa'da ilk 16'dayız! Karamsarlığa gerek yok! dedi.

 Sanver sözlerine şöyle devam etti;

TFF’nin hem yapısal hem de kişilerden kaynaklı sorunlarının elbette farkındayız. Bunu çözmek için azami çabayı sarf ediyoruz. Galatasaray’ın hakkını arıyoruz. Daha da önemlisi, kimsenin hakkının yenmediği bir futbol düzeni için mücadele ediyoruz. Kadına şiddete dikkat çekmek ve karşı durmak için Fenerbahçe’yle yaptığımız kadın futbol dostluk maçı, Türk sporunda son zamanlarda atılmış en güzel adımlardan biriydi. Ne yazık, maçın skoru verilmesini istediğimiz mesajın önüne geçti ama daha yazık olanı…

Yorumlar